By continuing use this site, you agree to the Terms & Conditions and our use of cookies.

Vi hævder at vi, i modsætning til vores konkurrenter, tager ansvar for de produkter vi sælger, og gerne tager skridtet videre. Hos os er der ingen ekspedienter der skal gå hjem kl. 17:00 - vi bliver, så længe du har brug for os. Nedenfor beskriver vi, hvad det i praksis betyder for dig som vores kunde.

 

Garanti

Mange virksomheder lover garanti fra producenten. Når der er problemer med denne garanti, forsvinder konkurrenterne bag utilgængelige telefonnumre og automatiske e-mailsvar. Men ikke os!

Hos os kan du altid ringe - både for at få en vurdering af problemet eller for at få hjælp med at kontakte producenten. Vi forpligter os til at sikre, at alting virker som det skal. Bare ring eller send os en mail, så hjælper vi hellere end gerne!

 

Support

Det kan være svært at forklare hvordan du føler og om de problemer, du kan opleve med de produkter, du køber. Vi ønsker derfor at være her for dig, som den teknikdygtige fætter, der altid kan hjælpe med ens problemer. Hos os er ingen spørgsmål dumme eller underlige og vi er eksperter i at hjælpe.

Har du svært ved at udtrykke dig i telefonen, kan du sagtens skrive en e-mail i stedet. Vi svarer på e-mails modtaget før kl. 15:00 samme dag.

Telefon
36 96 43 33
Vi svarer per telefon så ofte vi kan. Vores garanterede telefontider er hverdage 10.00 -17.00.

E-post
kundeservice@billigteknik.dk- Generelle spørgsmål
support@billigteknik.dk- Fejlmelding og support

 

Miljø

Vi har valgt at samarbejde med Posten som vores partner for levering af ordrer. Posten er miljøcertificerede og arbejder med miljøet som en grundpille i sin organisation. I stedet for at sende vores varer med det billigste fragtalternativ, arbejder vi med en mere langsigtet og bæredygtig løsning. Og ved du hvad? Vi står for meromkostning, så du ikke skal betale en krone ekstra!

På kontoret arbejder vi mod en papirløs arbejdsgang, og når vi har brug for papir, anvender vi kun klorfrit og svane-mærket papir. Vi stræber også efter at reducere strømforbruget og bruge energieffektive apparater. I vores køb af eletronik går vi efter miljøcertificerede produkter, og de fleste af de produkter vi sælger, er miljøcertificerede på en eller anden måde.