Kategorier

Highlights

Epson Expression XP-530 trådløs alt-i-en printer

Epson Expression XP-530 trådløs alt-i-en printer Vis i fuld størrelse

Epson XP-530
C11CE81402
0 st
Klarna  Fra 89 kr / mån

Trådløs alt-i-en-printer fra Epson med farveprinter, scanner og kopimaskine i en. Tilslut trådløst mellem PC og printer! Understøtter dobbeltsidet udskrift.

Flere detaljer

742 kr

REK: 1 091 kr

Samlet besparelse 349 kr  (32%)

Dette produkt findes ikke længere på lager

Epson Expression Premium XP-530

 

Egenskaber
- Blæk
- Udskriv, scan og kopier
- Mobil udskrift
- Kompakt alt-i-en med Wi-Fi og USB
- Duplex - Dobbeltsidig udskrift
- 32 sider pr minut
- Papirholder 100 A4
- Sparer både tid og penge, og hjælper med at mindske miljøpåvirkningen.
- Claria Premium Ink
- Fantastisk klare fotos og skarp, tydelig tekst

 

Alt-i-en printer med Wi-Fi og duplex
Udskriv enkelt fantastisk klare fotos og skarpe, tydelige tekst-dokumenter overalt i dit hjem, med denne alt-i-en enhed med WiFi og dobbeltsidig udskrift. Udskriv fantastiske fotos og dokumenter med Claria Premium blæk. Den nye pigmenterede blækopsætning hjælper brugeren med at skabe krystalklare fotos med livlige farver, samtidig med at sort er fyldig og dyb, takket være de nye foto-sorte blækpatroner. Selv enkle dokumenter ser fantastisk professionelle ud, med skarp, sort tekst, der tåler vand og ikke tværes, og det endda selv på normalt papir.

 

Det bedste af to verdener
Skab fantastiske blanke fotos, samt skarpe og tydelige dokumenter, med den nye pigmenterede blækopsætning Claria Premium med fem farver. Fotos bliver krystalklare, med livagtige farver og dyb rig sort, takket være de nye foto-sorte blækpatroner. Anvendelse af separate blækpatroner betyder, at kun den farve der er tom skal udskiftes, hvilket hjælper brugeren sænke blækomkostningerne.

 

Mobil udskrift
Uanset om du bruger smartphone eller tablet, kan appen iPrint1 downloades til et antal forskellige enheder og give dig trådløs udskrift og scanning. Mulighederne ender ikke der. Med Epson Email Print kan du udskrive hvor som helst i verden, blot ved at emaile dokument eller foto direkte til printeren. Til de kreative kan appen CreativePrint nå Facebook billeder, skabe tilpassede lykønskningskort og brevpapir, samt forvandle fotos til malebilleder til brug i malebøger. For at forbedre alsidigheden, lader WiFiDirect dig udskrive fra kompatible trådløse enheder, uden behov for netværkstilslutning.

 

Letanvendelige funktioner
For maksimalt kontrol leveres XP-350 med vinklet kontrolpanel samt en 3,7 cm stor skærm for nemt navigering. Det frontfødede papirfag gør at papir let kan fødes ind og fyldes op, og med de hurtige dobbeltsidede udskrifter, sparer du både tid og penge. Brugere kan også gøre brug af et memorykort, ved at indsætte det og så følge hjælpemenuerne for at udskrive uden brug af computer.

 

 

 

Denne printer bruger blæk fra Epson 33-serien. Artikelnr: C13T33374010 (Bk,C,M,Y,PBK), som XL-patron: Artikelnr: C13T33574010

 

USB-kabel er ikke inkluderet, men kan tilkøbes via fanen Tilbehør ovenfor.


}