Kategorier

Highlights

iPad Air 16GB Space Grey (brugt)

iPad Air 16GB Space Grey (brugt) Vis i fuld størrelse

iPadAir-16-svart-sb-beg-1YW
Mere end 10
Klarna  Fra 116 kr / mån

Brugt med 12 månaders garanti! Den sorte 16GB Wifi-version. Superslank, superlett iPad Air med fantastisk retinaskærm!


Flere detaljer


1 265 kr

Udsalg Udsalg!

Nypris: 2 532 kr

Samlet besparelse 1 267 kr  (50%)

Brugt iPad Air 16GB med 12 måneders garanti fra Billigteknik.se!

Tabletten fås i forskellige prisklasser afhængig af stand:

Klasse A: Meget god stand!

Klasse B: God stand med mindre tegn på brug. Der kan være få ubetydelige ridser eller mindre mærker.

Klasse C: Der er flere synlige mærker og ridser.

Skulle du ikke være tilfreds, er der 14 dages fuld returret, og du kan bytte eller få pengene tilbage!

Tabletten virker fejlfrit og er gendannet til fabriksindstillinger. Strømforsyning og ladekabel er inkluderet. Derudover følger der ikke andet tilbehør med. SB = special build.

Da iPaden er brugt kan iOS være opgraderet til en nyere iOS version.


Helt nyt, slankt design
iPad Air er uhørt tynd og er samtidig vældig solid takket være aluminiumchassis i unibody-udformning. Den har tabt næsten 24% volume i forhold til fjerde generation. Den vejer kun 453 gram. Men det der gør iPad Air så banebrydende er, at man har fået så meget ydeevne i så slankt design. Så du kan udføre meget mere end før, mens der er mindre vægt og volume at håndtere. Sammenfattet er den hele 28% lettere, 20% tyndere og 24% mindre i volume end forrige generation. Det er hvad vi kalder udvikling på den rigtige måde.

- 9,7-tommer Retina-skærm
- 4G LTE 3G (UMTS)
- A7-processor
- 16 GB hukommelse
- Op til 10 timers batteritid
- Lav vægt kun 469 gram

9,7-tommer Retinaskærm
Med den bedste skærm nogensinde i en mobil enhed, får du 4x så mange pixel og dobbelt opløsning i forhold til tidligere generationer af iPad. Opløsningen, der er hele 2048 x 1536 er mere end hvad et fuld HD TV leverer. Pixels er så små og sidder så tæt, at øjet ikke kan skille dem ad på normal læseafstand. Dette giver dig en fantastisk læse- og spiloplevelse.

Fantastisk batteritid
iPad Air er stærk men ikke så sulten efter strøm. Og selvom den er 20 procent tyndere og op til dobbelt så hurtig som forgængeren, så beholder den de imponerende 10-timers batteritid. Dette skyldes A7-processoren, der ikke kun er stærkere, men også mere energivenlig. Så hvor du end er på vej hen med din iPad Air, kan du med batteritiden rejse endnu længere.

A7-processor
Den nye A7-processor tager iPad til nye højder i form af styrke og hastighed. Takket være A7 processoren, vil dine apps lades hurtigere og spillene vil være mere responsive. Op til dobbelt hastighed i forhold til tidligere versioner. A7-processoren understøtter OpenGL ES version 3.0, hvilket betyder, at du får detaljer og visuelle effekter, der før kun var mulige med stationære computere og spilkonsoller. A7-processorn bygger på en 64-bit arkitektur, hvilket åbner døren for flere robuste og stærke apps, samtidig har du op til 10 timers batteritid.

iSight-kamera
Den nye iPad er udrustet med iSight-kamera, der kan tage stillbilleder med 5 MP og filme i fuld HD. Det giver dig god belysning uanset om du tager billeder i sollys eller indendørs. Tryk, autofokuser og skift eventuelt eksponeringsindstillinger. let som en leg.
Du kan fange alle uforglemmelige øjeblikke, ved at filme i ægte 1080p. Automatisk videostabilisering giver dig altid gode resultater uden rystelser, perfekt når du får grineflip.

Lynhurtigt WiFi og MIMO
iPad sørger for, at du forbliver opkoblet flere steder end nogensinde før. Ved hjælp af to antenner i stedet for en og MIMO-teknologi, giver iPad dobbelt WiFi-præstationer i forhold til forgængerne.

Stærke apps er inkluderet
iPad indeholder suveræne apps til e-mail, surf og videosamtale. Den har også apps, du kan bruge til at foretage fantastiske ting med dine billeder, film, sange, dokumenter, præsentationer og regneark.

Mere end 475 000 apps i App Store
Uanset hvad du kan lide at lave, findes der sandsynligvis en app til det. Apps er lavet specielt til iPad, så de udnytter den avancerede teknologi fuldt ud.

iOS 7
iOS er endnu lettere at bruge, takket være funktioner som Kontrolcenter, AirDrop og smartere multitasking. Eftersom designet er lavet specielt til iPad, virker alt ligeså godt, som det ser ud.


  Specification
  Skærmstørrelse 9.7 tommer IPS-touchscreen med multitouch
  Skærmopløsning 2048 x 1536
  Processor A7 1.4 GHz
  Processorkerner 2 kerner
  Harddiskplads 16 GB
  Trådløst netværk Op til 300 Mbps
  Webkameraer Indbygget HD-kamera 1080p
  Bluetooth Bluetooth integreret
  Operativsystemer iOS på dansk
  Vægt 469 gram
  Dimensioner 170 mm x 240 mm x 7,5 mm
  Batteritype Genopladeligt lithium-polymer (op til 10 timers batteritid)

}