Kategorier

Highlights

iPad (2018) 6th gen 32GB Gold

iPad (2018) 6th gen 32GB Gold Vis i fuld størrelse

MRJN2
0 st
Klarna  Fra 191 kr / mån

Apples nyeste 6. generations iPad fra 2018 med fantastisk retinaskærm, Touch ID og iOS 11. Dette er 32 GB WiFi-versionen i Gold!


Flere detaljer

2 635 kr

REK: 2 868 kr

Samlet besparelse 233 kr  (8%)

Dette produkt findes ikke længere på lager

Som en computer. Og samtidig noget helt andet.
Hvis computeren blev opfundet i dag, hvordan ville den så se ud? Den ville være stærk nok til at løse alle mulige opgaver. Den skulle være bærbar, så du kan tage den med overalt, og intuitiv nok til at du kan bruge den, som du vil – med touch, tastatur eller en pen. Den skulle være som en computer, men også noget helt andet. Den ville være den nye iPad.

A10 Fusion-chip. Bygget til høje hastigheder.
64‑bits arkitektur. Quadcore design. Mere end 3,3 milliarder transistorer, eller sagt på dansk: iPad er ekstremt hurtig. Hvilket passer perfekt, når du vil redigere video i 4K, spille grafikkrævende spil eller opleve de nyeste apps i forstærket virkelighed.

Kan klare det meste samtidig. Ganske ligesom dig.
iPad har så meget kraft, at den nemt kan afvikle flere apps samtidig. Dermed kan du arbejde på din forretningsplan samtidig med, at du researcher på nettet og ringer til en kollega over FaceTime. Det er endda lettere end det lyder.

Den mest opslugende forstærket virkelighedsoplevelse.
Forstærket virkelighed (AR) er en ny teknologi, der placerer virtuelle objekter i den virkelige verden. Alle aspekter af iPad, lige fra skærmen til kameraerne og bevægelsessensorerne, er udformet til at gøre AR-apps mere magiske end nogensinde før.

Tynd, let, holdbar. Og i tre flotte farver.
iPad vejer kun 469 gram og er bare 7,5 mm tynd. Som skabt til at være på farten. Den er bygget til at holde, så du kan roligt tage den med overalt. Og den er ligeså elegant, som den er bærbar. Fås i sølv, space gray og en ny guldfarve.

Retina-skærm. Lige så smart som brugbar.
Oplev alt du kan gøre med iPad på den opslugende 9,7-tommer Retina-skærm. Uanset om du arbejder på en forretningsplan eller maler et mesterværk, så er den rummelige skærm så klar og skarp, at du bare må røre ved den. Og det er netop meningen.

Svirp, klem, tryk. Så nemt er det.
At bruge iPad føles ganske enkelt så naturligt, selv om det er første gang. Med Multi-Touch-bevægelser kan du bladre gennem billeder, redigere dokumenter og organisere dine filer, bare ved at røre eller trykke på den elegante 9.7-tommer Retina-skærm.


  Specification
  Skærmstørrelse 9.7 "IPS touchscreen med multitouch
  Skærmopløsning 2048 x 1536
  Processor Apple A10 Fusion 2.34 GHz QuadCore
  RAM 2 GB RAM
  Harddiskplads 32 GB
  Trådløst netværk Op til 867 Mbit/s (802.11ac 2x2)
  Webkameraer Indbygget HD-kamera 1080p
  Bluetooth Bluetooth integreret
  Operativsystemer iOS 11 på svensk
  Vægt 469 gram
  Dimensioner 169,5 mm x 240 mm x 7,5 mm
  Garanti 12 måneder fra producenten
  Batteritype Litium-polymer (op til 10 timers batteritid)

}