Kategorier

Highlights

iPhone 7 Plus 128GB Jet Black (brugt)

iPhone 7 Plus 128GB Jet Black (brugt) Vis i fuld størrelse

iPhone7Plus-128GB-JetBlack-beg
4 st
Klarna  Fra 225 kr / mån

Brugt! iPhone 7 Plus med imponerende præstationer! Fantastisk 5,5 tommer Retina HD-skærm, tåler dråber og vand, 12 MP-kamera med optisk billedstabilisering og utrolig tyndt og smart design!

Flere detaljer


3 350 kr

Udsalg Udsalg!

Nypris: 4 840 kr

Samlet besparelse 1 490 kr  (31%)

Brugt iPhone 7 128GB med 12 måneders garanti fra Billigteknik.dk! 


Telefonen fås i forskellige prisklasser afhængig af stand:

Klasse A: Meget god stand med mindre tegn på brug.

Klasse B: God stand! Generelt set en stand de fleste er tilfredse med. Der kan forekomme mindre ridser eller små mærker. 

Klasse C: Større ridser og mærker kan forekomme. Virker derudover fuldt ud.

Skulle du ikke være tilfreds, er der 14 dages fuld returret, og du kan bytte eller få pengene tilbage!
 

Strømforsyning er inkluderet. Derudover følger der ikke andet tilbehør med. SB - Special build.

Da telefonen er brugt kan iOS være opdateret til en nyere version.

Dette produkt kommer med 12 måneders garanti fra BilligTeknik!

 

iPhone 7 Plus med de bedste præstationer nogensinde i en iPhone.

iPhone 7 forbedrer dramatisk de vigtigste dele af iPhone-oplevelsen. Den har et helt nyt avanceret kamerasystem. Den har de bedste præstationer og batteritid en iPhone nogensinde har haft. Den har imponerende stereohøjttalere og den klareste og mest farverige iPhone-skærm tillverkaren nogensinde har lavet. Den tåler dråber og vand og den er lige så mægtig som den ser ud.

Lynfakta

- Nye farver
- Tåler dråber og vand
- Ny hjemknap
- Kamera med optisk billedstabilisering
- Retina HD-skærm med opløsning på 1334 x 750 pixel
- A10 den hurtigste chip nogensinde i en smartphone
- Skærmstørrelse: 4.7 tommer
- Operativsystem: iOS


iPhone 7 Plus er den nye sværvægter i iPhone-familien, der med stærke præstationer sammen med et innovativt design, vil give dig en fantastisk mobiloplevelse. Tillverkaren har forbedret de vigtigste dele af din iPhone dramatisk. iPhone 7 Plus har fået et helt nyt og avanceret kamerasystem, der med 2 12 MP kameraer vil fange alle dine øjeblikke i høj opløsning. Med telefonen får du et rigtig kraftigt batteri og den hurtige A10 Fusion-chip, så du hurtigt og nemt kan bruge din telefon i længere tid. Andre specifikationer er bl.a stereohøjttalere og den klareste og mest farverige skærm nogensinde. Den tåler dråber af vand og ser præcis ligeså mægtig ud som den er. Dette er iPhone 7 Plus.

Design
iPhone 7 Plus løfter innovation og præcision til et nyt niveau. Den sorte finish ligner ikke noget tillverkaren tidligere har lavet. Kabinettet kan modstå dråber og vand, så du kan anvende telefonen i al slags vejr. Hjemknappen er også bygget om og er designet til at være holdbar, hurtig og trykfølsom. Takket være unibody-designet med ru overflade føles iPhone 7 Plus ligeså fantastisk som den ser ud. Skal lige nævne, at alle modeller er lavet af utrolig stærkt aluminium.

Dobbelte kameraer
iPhone 7 Plus har ikke bare et nyt kamera. Den har to. 12 MP-kameraer med vidvinkel objektiv, det samme som i iPhone 7, arbejder side om side med 12 MP-kameraet med tele objektiv, der kommer endnu tættere på motivet. Dermed får du bedre zoom, også på lang afstand. Med de nye effekter for bedre dybde, bliver alle portrætfotos bedre end nogensinde.

iPhone 7 Plus har et system med to kameraer og banebrydende teknologi i billedsignalprocessoren, ISP, der gør, at du kan tage knivskarpe nærbilleder og filme med 2x optisk zoom. Du kan komme endnu tættere på dit motiv, takket være den digitale zoom på op til 10x for billeder og 6x for video.

Skærm
Alt du laver på din iPhone 7 Plus vækkes til live på skærmen. Det er her du ser på billeder, meddelelser og masser af andre sager hver dag. iPhone 7 Plus-skærmen på 5,5 tommer understøtter samme farveomfang, der anvendes i filmbranchen. Så alt du ser på er mærkbart klarere og mere levende. Det gør dagen lidt lysere, ganske enkelt.

Takket være det store farveomfang kan Retina HD-skærmen vise farver i biografkvalitet. Den håndterer også farver bedre end alle andre smartphones på markedet. Billeder kan bruge flere nuancer, så alt du ser på skærmen ser mere naturtro ud. Uanset om du bladrer i billeder på jagt efter det perfekte outfit, ser LivePhotos fra den sidste tropeferie, ser farverne ud som i virkeligheden.

Præstationer
iPhone 7 Plus drives af en af de hurtigste chips nogensinde i en iPhone. Den er ikke bare hurtigere end alle tidligere iPhones, den er mere effektiv. Det kommer sig af at A10 Fusion-chippen har en helt ny arkitektur, der automatisk øger processorkraften efter behov og sparer batteriet under mindre krævende opgaver. Med den bedste batteritid en iPhone nogensinde har haft, kan du ordne sager dobbelt så hurtigt som på iPhone 6 samtidig med, at batteriet holder længere mellem opladninger.

Stereohøjttalere
For første gang er iPhone udstyret med stereohøjttalere. De giver dobbelt så høj volume som iPhone 6s og et større dynamisk omfang, så uanset om du lytter til musik, ser film eller foretager opkald på din iPhone 7 Plus, kan du skrue op for volumen.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus kan modstå vand, dråber og støv. De er testet i laboratorier og opfylder kravene for klasse IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Modstandsdygtigheden mod vand, dråber og støv er ikke permanent og beskyttelsen mindskes under normal brug. Forsøg ikke at lade en våd iPhone. Brugsvejledningen beskriver hvordan du bedst rengører og tørrer din enhed. Væskeskader er ikke omfattet af garantien.


Udvidet info

Kamera
- Bagudrettet kamera: Ja, Dual 12 MP, f/1.8, 28mm & f/2.8, 56mm
- Frontkamera: Ja, 7 MP, f/2,2

Skærm
- Skærmstørrelse: 5.5 tommer
- Skærmopløsning: 1920x1080, 401 ppi
- Paneltype: IPS LCD

Processor
- Processortype: A10 Fusion
- Antal kerner: 4 st

Intern hukommelse
- Hukommelse: 2 GB

Kommunikation
- Trådløst netværk: Ja, 802.11 a/b/g/n/ac
- NFC: Ja, Apple Pay
- Bluetooth: Ja, 4.2, A2DP, LE
- 4G: Ja
- 3G: Ja
- 2G (GSM): Ja

Mål
- Bredde: 77.9 mm
- Højde: 158.2 mm
- Dybde: 7.3 mm
- Vægt: 188 g

Øvrigt
- Simkort: Nano-SIM
- Fingeraftryksaflæser: Ja
- Tåler slag og vand: Ja, IP67


}