Kategorier

Highlights


Mobiler


Lenovo ThinkPad 10 64GB (beg)
Lenovo ThinkPad 10 64GB (beg)

Begagnad! Kraftfull fyrkärnig surfplatta med högupplöst 10,1-tums IPS-skärm och Windows 10 som operativsystem. Har...

  • - 10,1 tommer touchscreen med multi-touch
  • - Skærmen understøtter 1920 x 1200
  • - QuadCore giver maksimal computerkraft
  • - 2 GB RAM
  • - 64 GB hukommelse
  • - Windows 10
  • - Garanti till 2019-07-15
Tilbud

RRP: 4 302 kr

Fra 1 863 kr

Tilbud

RRP: 3 585 kr

2 646 kr

Tilbud

RRP: 2 653 kr

Fra 1 720 kr


Mobiler

Dette er kategorien for dig, som er ude efter en ny mobil, en brugt mobil, en tablet eller bare vil have accessories til din telefon. Uanset om det er mobiltilbehør eller en ny model, du leder efter, så kan vi garantere, at der er noget for dig i denne kategori.

iPhone

I Danmark er Apples iPhone uden tvivl en af de mest populære telefon-modeller. Med dette i tankerne har vi fyldt vores sortiment med masser af iPhone-modeller, fra den seneste iPhone X til mere prismæssigt konkurrencedygtige alternativer, så som iPhone SE og iPhone 7. Vi har endda mange covers og andet tilbehør, som fungerer udmærket med alle iPhone-modeller.

Samsung Galaxy

Dem som ikke bryder sig om Apple eller iPhone plejer i stedet at sværge til Android-telefoner. Vi har derfor også mange forskellige modeller fra forskellige producenter, men et af de mest populære alternativer er Samsug Galaxy-serien. Vi har alt fra den nye Samsung Galaxy S9 og de tidligere topmodelller som Samsung Galaxy S8 og S7 til billigere modelserier fra Samsung.

Mobilcovers

Når man lige har købt en ny mobiltelefon, vil man naturligvis passe på den. Når vi bruger vores telefoner så meget, så er det ikke så mærkeligt, at de en gang i mellem glider ud af hånden, skubbes ned fra et bord eller på anden vis udsættes for slag. Med et godt mobilcover kan skader på mobilen forebygges. Vores mobilcovers er desuden både billige og leveres hurtigt.


}