Kategorier

Highlights


MultifunktionsprintereMultifunktionsprintere

Selvom de fleste printere i dag har en eller anden form for kopiering eller scanning, kan man af og til have brug for en printer, der er udviklet specielt til at være en fleksibel allround-løsning. En multifunktionsprinter virker lige så godt hjemme, som på kontoret. Den tilbyder kompromisløs funktionalitet uanset hvad du skal bruge den til.

Trådløse farveprintere

Vi kan tilbyde et bredt udvalg af multifunktionsprintere fra alle de førende producenter, såsom HP, Epson, Samsung og Canon. Med en trådløs multifunktionsprinter kan du udskrive ligegyldigt hvor du er, om du vil printe fra mobilen, computeren eller tabletten, og du skal ikke lede efter usb-kabler eller drivere på din computer.

Alt-i-et-printere

Med en alt-i-et-printer, eller en multifunktionsprinter, kan du gøre alt lige fra at udskrive dokumenter til scanne, kopiere og i visse tilfælde faxe, hvis du føler dig rigtig analog. Vi tilbyder både laserprintere og blækprintere kan du finde noget der passer til netop dig, uanset om det er en topmodel til kontoret eller et rigtigt prisbilligt alternativ til hjemmet.

Fotoprintere

De multifunktionsprintere vi tilbyder kan både udskrive papirdokumenter såvel som fotos. Selvom alle printere kan udskrive fotos uden større problemer, har vi i vort sortiment et antal rigtig kompetente fotoprintere. Med en multifunktionsprinter der kan give dig blanke udskrevne billeder i laboratoriekvalitet, vil du aldrig skule fremkalde billeder igen.


}