Kategorier

Highlights

Netgear Arlo VMS3330 Basestation med 3 kameraer (Fynd)

Netgear Arlo VMS3330 Basestation med 3 kameraer (Fynd) Vis i fuld størrelse

VMS3330-100EUS-fynd
0 st
Klarna  Fra 160 kr / mån

Opened box! As new! Komplet trådløst overvågningssystem med batteridrivne kameraer, vandtæt med nightvision og mulighed for at slutte til kameraet fra telefonen.

Flere detaljer

2 010 kr

Udsalg Udsalg!

REK: 4 095 kr

Samlet besparelse 2 086 kr  (51%)

Dette produkt findes ikke længere på lager

Opened box! As new!

Netgear Arlo WMS3330 Base + 3 HD kamera
Denne pakke indeholder en basestation og tre trådløse kameraer, samt alt du har brug for, for at montere disse.

Arlo Pro sikkerhedssystem Arlo fra Netgear giver dig en enkel og hurtig måde at indrette overvågning over wifi, og det tager kun 10 minutter at installere. Begynd med basestationen og placer kameraerne hvor du ønsker. Kameraerne er trådløse og har flere funktioner der normalt forbindes med betydeligt mere komplekse og omfattende systemer. Arlo kan installeres af hvem som helst og giver dig mulighed for at overvåge dit hjem, for sikkerhed, overblik, tryghed eller nysgerrighed.

Arlo kamera
Trådløse, vandtætte HD-kameraer fuldt udstyret med spændende funktioner. Placer dem præcis hvor du ønsker uden at skulle tænke over adgang til ledninger eller vejr, de virker endda i mørke. HD 720p giver et tilstrækkeligt detaljeret billede til at se når noget bevæger sig. Se hvem der kommer på besøg, hvilket dyr har sneget sig ind i gården eller hvorfor barnet græder.

Cloudtjeneste
Arlo har en egen gratis cloudtjeneste til de seneste 7 døgn, der er mulighed for at opgradere denne tjeneste til at gemme optagelser i længere tid.


}