Kontakt vores kundeservice!

Kategorier

Gør din nye computer betydeligt hurtigere!
Uskiftning af harddisk til en lynhurtig SSD

Uskiftning af harddisk til en lynhurtig SSD Vis i fuld størrelse
BT-SSDByte
Klarna  Fra 41 kr / mån

Vi udskifter harddisken i din nye computer til en lynhurtig SSD på 120 til 500 GB. Den gamle kan følge med som en ekstern USB 3.0 disk, hvis du ønsker det! Gælder ikke all-in-one computere!

Flere detaljer


Vælg konfiguration selv! Klik på Customize nedenfor for at begynde.


682 kr

Se eksemplet i videoen!

 

 

Maksimal ydeevne
Hvis du vil have maksimal hastighed i din nye computer, anbefaler vi, at du bruger en SSD som systemdisk. Dette vil gøre opstart og anvendelse af programmer markant hurtigere. Vi udskifter disken og kloner den gamle harddisk, så Windows og al anden software følger med. Den gamle harddisk kan du få med som en ekstern USB 3.0-harddisk for 151,00 kroner mere, 227,00 for stationære, eller vi kan beholde den.

 

Kvalitetsdiske
Vi anvender Samsungs SSD-diske, der holder høj kvalitet og har gode præstationer med læsehastigheder på op til 500 Mb/s. Du vælger selv størrelsen i forbindelse med købet.

 

Enhedspris
Hvis du køber dette produkt er alt inkluderet i prisen, SSD-disken samt arbejdet med at skifte diskene og installere operativsystemet, samt eventuelt usb 3.0 kabinet, hvis du vil beholde den gamle harddisk.

 

Vi tilbyder udelukkende denne service i forbindelse med køb af en computer. Du skal altså købe en bærbar eller stationær computer sammen med dette produkt. Hvis din computer har en usædvanlig disktype, såsom mSATA, M2 og lign. vil vi kontakte dig med et prisforslag, da disse harddiske kan være betydeligt dyrere.

Bemærk at dette kan forsinke levering med 1-3 arbejdsdage.

    Harddiskstørrelse
    Behold original-disken
    Totalpris