Kontakt vores kundeservice!

Kategorier

Opgrader med en ekstra harddisk (Brugt)

Opgrader med en ekstra harddisk (Brugt) Vis i fuld størrelse

BT-ODDByte
Klarna  Fra 30 kr / mån

Vi skifter dvd-drevet i din computer ud med en harddisk på mellem 320 og 1000 GB. Den optiske enhed kan inkluderes i et cover, hvis det skulle ønskes!

Flere detaljer


Vælg konfiguration selv! Klik på Customize nedenfor for at begynde.


492 kr

Dette produkt er udelukkende tilgængeligt som tilvalg til vore brugte computere, men vi arbejder på en løsning til vores nye computere.

Maksimalt plads
Hvis du vil have maksimalt plads på din nye computer, anbefaler vi, at du skifter dit optiske drev ud med en ekstra harddisk! På den måder øger du lagerpladsen anseligt på et øjeblik. Perfekt hvis du opgraderer til en SSD-harddisk! Vi skifter dvd-drevet ud med en 2,5 tommer mekanisk harddisk. Dvd-drevet kan du få med som et eksternt usb-drev for 200 kroner ekstra, hvis ikke beholder vi den. Du vælger selv størrelsen på disken i forbindelse med købet.

Enhedspris
Hvis du køber dette produkt er alt med i prisen. Harddisken, arbejdet med at skifte den samt eventuel montering af det gale drev i et usb-kabinet, hvis du ønsker at beholde dvd-drevet!

Denne service-ydelse er kun tilgængelig ved køb af en passende computer. Du skal altså købe en computer, med dvd-drev samtidig med køb at dette produkt.

Vi anbefaler også at opgradere din harddisk til SSD. Hvis du køber Udskiftning af harddisk til lynhurtig SSD kan du vælge at beholde harddisken fra udskiftningen til dette produkt. Vælg: "Behold harddisk fra SSD-udskiftning" under "Harddiskstørrelse"!

Bemærk, at dette arbejde kan forsinke levering med 1-3 arbejdsdage.

    Harddiskstørrelse
    Behold dvd-drevet
    Totalpris