Kategorier

Highlights

Klar til start

Vis i fuld størrelse
BT-KFS
Klarna  Fra 89 kr / mån

Sparer tid og gør det lettere for dig, at købe en ny computer! Vi opdaterer og installerer for dig! Du kan også vælge at få gendannelsesdiskene brændt ud eller vi konfigurerer en Windows 10 computer, så det bliver mere som Windows 7.

Flere detaljer


214 kr

Klar til start

Spar tid ved køb af en ny computer ved hjælp af vores Klar til start-tjeneste! Vi gennemfører opstartsinstallationen (ca 10 minuter), skaber en brugerkonto og opdaterer alle drivere og Windows Update-opdateringer (24-48 timer). Køber du andre programmer samtidig med computeren, installerer vi også dem for dig (30-60 minuter), hvis du ønsker det. Gør opmærksom på dette ved bestilling. Vi kan desværre ikke installere indkøbte Microsoft Office-programmer, da disse kræver at du registrerer en Microsoft Live-konto. Det samme gør sig gældende ved Norton-produkter, da disse kræver en personlig Norton-konto.

Vi kan også installere en fuld udgave af programmet "Start is Back", der gør, at Windows 10 bliver mere som Windows 7, med den klassiske startmenu!

Slutteligt kan vi også brænde gendannelsesskiver (2-3 timer) mod en tillægsafgift.

Hvis du vil have et specielt navn på brugerkontoen, kan du notere det i en kommentar under bestillingen, ellers bruger vi dit fornavn eller "Admin".

 

Bemærk at dette produkt kun kan købes sammen med en computer af valgfri model, og levering bliver forsinket med 1-3 arbejdsdage.


}