Kategorier

Highlights

Ace gaming mus EDGE3200

Ace gaming mus EDGE3200 Vis i fuld størrelse

AC-EDGE3200T2
AC-EDGE3200T2
0 st
Klarna  Fra 89 kr / mån

Gaming mus med stilfuldt design og stor præcision. Mulighed for at justere vægten af ​​tilpasningen til dine præferencer.


 • - 5000 DPI
 • - Mus med 10 knapper

Flere detaljer

282 kr

REK: 484 kr

Samlet besparelse 202 kr  (42%)

Dette produkt findes ikke længere på lager

T2 fra svenske Ace er specialversionen af gamingmusen EDGE3200 i et nyt, spændende design med en moderne og elegant aluminiumslignende skal. EDGE3200 er blevet rost af såvel kritikere som gamers rundt omkring i hele Skandinavien. Udmærkelserne er mange og inkluderer topkarakterer fra kendte aktører som bl.a. PC Gamer, Fragbite, Game Reactor, Hardware.no og Sweclockers.

EDGE3200 er en innovativ programmerbar gamingmus med en masse finesser og funktioner, bygget af de bedste komponenter fra nogle af branchens mest professionelle og ledende producenter, bl.a. en AVAGO© lasersensor på imponerende 5000 dpi.

Funktionsmæssigt udmærker de uopslidelige keramikfødder sig for et optimalt glid på næsten alle tænkbare overflader, muligheden for vægtjustering fra 5,1 til 30,6 gram samt det meget avancerede software.

Softwaren lader dig skabe op til fem egne gamingprofiler som lagres direkte i musens egen hukommelse. Med disse profiler bestemmer du selv de forskellige knappers funktionalitet, inkl. scroll-hjulets, hvilket giver dig ialt 10 konfigurerbare funktioner. Ved hjælp af makro-indstillingen kan du dessuden optage hele serier af kommandoer og udføre avancerede "combos" blot ved at klikke på én eneste knap. Ved at give hver profil sin egen farve kan du let se på musens belysning hvilken profil der er aktiv.

Udover disse finesser bør det nylonvævede kabel med forgyldt USB-kontakt også nævnes, som muliggør dataoverføring på op til 1000 Hz, samt det udskiftelige og ergonomiske sidegreb i gummimateriale med "håndafstøbning" for ring- og lillefinger.

Giv dig selv et forspring - brug EDGE3200T2 fra svenske Ace!


  Specification
  Porte og stik USB 2.0
  Dimensioner 126 mm x 85 mm x 42 mm
  DPI 5000
  Antal knapper Ti

}