Kategorier

Highlights

Samsung LED-skærm til gaming med 144 Hz

Samsung LED-skærm til gaming med 144 Hz Vis i fuld størrelse

S25HG50F
S25HG50F
1 st
Klarna  Fra 177 kr / mån

25-tommer gaming-skærm fra Samsung med 144 Hz opdateringshastighed, 1 ms responstid GtG samt FreeSync!


 • - Full HD støtte!
 • - 25-tums skärm
 • - 144 Hz för gaming

Flere detaljer

2 359 kr

Udsalg Udsalg!

REK: 3 155 kr

Samlet besparelse 796 kr  (25%)

Jævn spilgrafik uden slørede bevægelser og ryk
SHG50 har en responstid på kun 1 ms (GtG). Med så hurtig responstid får du mere jævn spilgrafik, som flyder uden hak. Dominer turneringer uden at blive forstyrret af skyggeeffekter, uskarpe bevægelserog efterslæb, selv i FP-spil.

Højere opdateringsfrekvens giver fejlfri spilgrafik
Den høje opdateringsfrekvens på 144 Hz minimerer billedbehandling og uskarpe bevægelser, så du får mere jævn grafik. Med indstillinger for 60/120 Hz optimerer du nemt skærmen til specifikke spil og grafikkort.

Følsom spilgrafik
Gennem dynamisk synkronisering af spillets og skærmens opdateringsfrekvens minimerer AMD FreeSync ”billedryk” og garanterer jævn og perfekt spilgrafik. Game Mode optimerer farve og kontrast i spil for bedst mulig billedkvalitet i alle spilscener.

Dominer turneringen takket være bedre billede
Indgangene på SHG50 har minimal billedsignalbehandling, hvilket betyder, at du får fuld kontrol over alle dine bevægelser i spillet, uden følelsen af, at kontrollerne ar forsinkede.

Optimeret til alle typer spil
SHG50's fabrikskalibrerede gaming-tilstand er udviklet i samarbejde med E-sport-teamet Samsung Galaxy Team, som vandt semifinalerne i LOL World Championship 2016. Disse gaming-tilstande optimerer umiddelbart gamma-niveauerne for sort, kontrastniveauerne, skarphed og farveindstillinger til alle spiltyper, uanset om det er FPS, RTS, RPG eller AOS.

Præcis ogstabil placering
SHG50 har et stativ, som kan vippes, vrides, roteres og højdejusteres, så du får en præcis og stabil placering af skærmen.

Mindre anstrengelse for øjnene
Samsungs Flicker Free-teknologi mindsker forstyrrende flimmer og lader dig arbejde og spille i længere tid med øget komfort.

Fleksible indgange
SHG50 har en DisplayPort og to HMDI-porte, højtydende tilslutninger til samtidig tilslutning af computere, spilkonsoller, ekstra skærme samt andet udstyr, der måtte tilfredsstille dine behov.


  Specification
  Tilslutning 2x HDMI, DisplayPort
  Garanti 2 år fra producenten
  Opløsning 1920 x 1080 (Full HD)
  Respons 1 ms
  Kontrast 1000:1 (statisk)
  Farveunderstøttelse 24-bit (16.7 millioner farver)
  Lysstyrke 400 cd / m²
  Formater 16:09
  Synligt størrelse 25"
  Panel Type TN
  Opdateringsfrekvens 144 Hz

}