Kategorier

Highlights

iPhone 7 32GB Black (brugt)

iPhone 7 32GB Black (brugt) Vis i fuld størrelse

iPhone7-32-Black-sb-beg
Mere end 10
Klarna  Fra 171 kr / mån

Brugt! iPhone 7 med imponerende præstationer! Fantastisk 4,7 tommer Retina HD-skærm, tåler dråber og vand, 12 MP-kamera med optisk billedstabilisering og utrolig tyndt og smart design!

Flere detaljer


2 233 kr

Udsalg Udsalg!

Nypris: 4 095 kr

Samlet besparelse 1 862 kr  (45%)

Brugt iPhone 7 med 12 måneders garanti fra Billigteknik! 

Telefonen fås i forskellige prisklasser afhængig af stand:

Klasse A: Meget god stand med mindre tegn på brug.

Klasse B: Generelt set en stand de fleste er tilfredse med. Der kan forekomme mindre ridser eller små mærker. 

Klasse C: Der kan være større ridser eller mærker. Virker derudover fuldt ud.

Skulle du ikke være tilfreds, er der 14 dages fuld returret og du kan bytte eller få pengene tilbage!
 

Oplader er inkluderet. Derudover følger der ikke andet tilbehør med.

Da telefonen er brugt kan iOS være opdateret til en nyere version

Dette produkt kommer med 12 måneders garanti fra BilligTeknik!

Find gerne passende cover, etuier og kabler til telefonen under fanen Tilbehør ovenfor!


Lynfakta

- Ny finish i sort
- Tåler dråber og vand
- Ny hjemknap
- Kamera med optisk billedstabilisering
- Retina HD-skærm med opløsning på 1334 x 750 pixel
- Apple A10 det hurtigste chip nogensinde i en smartphone
- Skærmstørrelse 4.7 tommer
- Operativsystem: iOS 10

Den nye Apple iPhone 7 er iPhones nyeste flagskib, der dramatisk forbedrer de vigtigste elementer af iPhone-oplevelsen. iPhone 7 har fået et helt nyt, avanceret kamerasystem, der med sine 12 MP vil fange alle dine øjeblikke. Den har også fået de bedste præstationer og batteritid nogensinde på en iPhone. Blandt de andre specifikationer er stereohøjttalere og den klareste og mest farverige iPhone-skærm nogensinde. Den tåler dråber og vand og ser præcis ligeså mægtig ud som den er. Dette er iPhone 7.

Design
iPhone 7 løfter innovation og præcision til et nyt niveau. Den sorte finish ligner ikke noget Apple tidligere har lavet. Den tåler dråber og vand, så du kan anvende din telefon i alle slags vejr. Hjemknappen er lavet om og er designet til at være holdbar, hurtig og trykfølsom. Takket være det nye unibody-design med en lækker overflade, føles iPhone 7 ligeså lækkert som den ser ud. Vi skal lige nævne, at alle modellerne er fremstillet af utroligt stærkt aluminium.

Kamera
iPhone har et af de mest populære kameraer i verden, og nu har Apple forbedret det omtalte kamera endnu mere. Det har optisk billedstabilisering, blænder på ƒ/1,8 og et objektiv med seks elementer. Resultatet er endnu bedre film og billeder, også i svagt lys. Du får mere avancerede kamerafunktioner, som eksempel stort farveridgom, der gør dine billeder og Live Photos mere levende end nogensinde før.

Frontkamera: FaceTime HD-kameraet har ikke bare højere opløsning, men også flere farver, så du kan nu tage skarpere og mere levende selfies. Bekymrer belysningen dig? Retina Flash matcher det omgivende lys, så alle hudtoner ser naturlige ud.

Skærm
Alt du gør på din iPhone 7 vækkes til live på skærmen. Der er her du ser billeder, meddelelser og masser af andre ting hver dag. iPhone 7-skærmen på 4,7 tommer bruger samme farveomfang som filmbranchen. Så alt du ser, er mærkbart tydeligere og mere levende. Det gør dagen lidt lysere, ganske enkelt.

Det store farveomfang gør, at Retina HD-skærmen kan vise farver i biografkvalitet. Den har også den bedste farvebehandling af alle smartphones på markedet. Flere farvenuancer anvendes i billeder, så alt du ser på, ser naturligt ud. Uanset om du bladrer gennem billeder på jagt efter det perfekte outfit, eller ser på Live Photos fra den seneste tropeferie, ser farverne virkelige ud.

Ydeevne
iPhone 7 drives af en af de hurtigste chip der nogensinde er set i en smartphone. Den er ikke bare hurtigere end alle tidligere iPhone-modeller, den er også mere effektiv. Det er fordi A10 Fusion-chippen har en ny arkitektur, der automatisk øger processorkraften efter behov, og sparer batteriet ved mindre krævende opgaver. Med den bedste batteritid nogensinde på en iPhone, kan du arbejde dobbelt så hurtigt som på iPhone 6, samtidig med at batteriet holder længere mellem opladninger.

Stereohøjttalere
For første gang er iPhone udstyret med stereohøjttalere. De leverer dobbelt så høj lydstyrke som iPhone 6s og et større dynamisk omfang. Så uanset om du lytter til musik, ser videoer eller foretager højttaleropkald på din iPhone 7, kan du skrue op for volumen.

iPhone 7 og iPhone 7 Plus tåler vand, dråber og støv. De er testet i laboratorium og opfylder kravene for klasse IP67 i henhold til IEC-standard 60529. Graden af holdbarhed mod vand, dråber og støv er ikke permanent, og beskyttelsen kan mindskes ved normal brug. Forsøg ikke at oplade en våd iPhone. I brugervejledningen kan du læse hvordan du bedst rengører og tørrer din enhed. Væskeskader er ikke omfattet af garantien.

Udvidet info

Kamera
- Bag kamera: Ja, 12 MP, f/1,8
- Front kamera: Ja, 7 MP, f/2,2

Skærm
- Skærmstørrelse: 4.7 tommer
- Skærm opløsning: 1334x750, 326 ppi
- Paneltype: IPS LCD

Processor
- Processor fabrikat: Apple
- Processortype: A10 Fusion
- Antal kerner: 4

Intern hukommelse
- Hukommelse: 2 GB

Kommunikation
- Trådløst netværk: Ja, 802.11 a/b/g/n/ac
- NFC: Ja, Apple Pay
- Bluetooth: Ja, 4.2, A2DP, LE
- 4G: Ja
- 3G: Ja
- 2G (GSM): Ja

Mål
- Bredde: 67.1 mm
- Højde: 138.3 mm
- Dybde: 7.1 mm
- Vægt: 138 g

Øvrigt
- Simkort: Nano-SIM
- Fingeraftrykslæser: Ja
- Tåler vand-/slag: Ja, IP67


}