Kategorier

Highlights

Honor 10 64GB Glacier Grey

Honor 10 64GB Glacier Grey Vis i fuld størrelse

Honor10GlacierGrey
0 st
Klarna  Fra 201 kr / mån

Superbt designet smartphone med dobbelte frontkameraer med AI, som tager flotte billeder. Reel ydeevne med otte-kernet processor og hele 4GB intern hukommelse.


Flere detaljer

2 853 kr

REK: 3 226 kr

Samlet besparelse 374 kr  (12%)

Dette produkt findes ikke længere på lager

Honor 10 smartphone kommer med et iøjnefaldende look – ligeså stærk på indersiden. Med AI-kameraet får du professionelle billeder og perfekte selfies.

Udseende
Takket være Aurora glasdesign reflekteres klare farver i alle retninger, og det føles som om, du har en ny smartphone hver dag.

Skærm og størrelse
Med en 5,84-tommer skærm ligger Honor 10 perfekt i hånden og beskyttes af det modstandsdygtige Gorilla Glass, så du bevarer et uberørt udseende, selv efter lang tids brug. Fuld HD-opløsning sikrer ekstremt skarpe detaljer i al grafik. Avanceret farvehåndtering gør, at du kan vise alt indhold i naturlige og virkelighedstro farver.

Professionelle billeder
Det er ikke bare en unik smartphone takket være den suveræna 24 mp + 16 mp dobbeltkamera og den brede F1,8-blænder, men Honor 10 anvender realtidsgenkendelse af 500 scenarier i 22 kategorier og parametrer. Al-kameraet genkender automatisk motiv og maksimerer billedkvaliteten.

Perfekte selfies
Med et 24 mp AI-frontkamera kan du tage fantastiske og professionelle selfies med et naturligt look. Honor 10 har forbedret, lynhurtig ansigstgenkendelse og ansigtsmodellering, som giver samma lys og effekt som et professionelt studie.

Kraftig ydeevne
Honor 10 smartphone kommer med en kraftig Octa-core 2.4 GHz-processor, som sikrer at apps starter hurtigere og du uden problemer kan surfe på nettet. Takket være Android 8.1 Oreo bliver multitasking enklere og mere effektiv.

To SIM-kort
Honor 10 er forsynet med to nano SIM-kortpladser, så du kan anvende to SIM-kort samtidigt, eksempelvis dit eget nummer og dit arbejdsnummer.

Fingeraftryksaflæser
Lås din smartphone op sikkert og sikre privat information eller overføre penge med den lynhurtige fingeraftryksaflæser, som er indbygget i hjemknappen.

Batteri
Det reelle batteri med kapacitet på 3400 mAh giver masser af kraft til en hel dags brug. Telefonen anvender en hurtigladningsteknologi, som passer perfekt til de tidspunkter, hvor der ikke er tid nok, og du har brug for at oplade batteriet hurtigt. Du kan lade 50% på mindre end en halv time.

Udvalgte egenskaber
- 64 GB hukommelse
- 4 GB RAM
- Vendbart USB type-C 2.0 stik til hurtigladning og synkronisering af data
- Understøtter GPS/GLONASS
- Lynhurtig WiFi-ac og Bluetooth 4.2
- Hurtig NFC-parring med et touch
- Aktiv støjreduktion med dedikeret mikrofon
- 3,5 mm headset Mini-Jack


  Specification
  Skærmstørrelse 5,84-tums IPS-skærm
  Skærmopløsning 1080 x 2280 pixel
  Processor Huawei HiSilicon Kirin 970 2.4 GHz OctaCore
  RAM 4 GB RAM
  Harddiskplads 64 GB
  Batteri 3400 mAh
  Operativsystemer Android 8.1
  Vægt 153 gram
  Dimensioner 71 mm x 150 mm x 7,7 mm

}