Kategorier

Highlights


VærktøjVærktøjssæt

Et praktisk værktøjssæt bør findes i ethvert hjem. Med praktisk værktøj ved hånden kan du gøre alt lige fra at sætte billeder op til at reparere elektroniske ting. Der er værktøjssæt til forskellige formål, visse er beregnet til manuelle opgaver og indeholder fx skruetrækkere. Et godt værktøjssæt skal helst have tilstrækkeligt meget værktøj til at kunne bruges på flere forskellige områder. Hvad synes du fx om et skruetrækkerpakke, som kan skrue selv den stædigste skrue i, eller et alsidigt mekanikersæt som redder dig ud af de fleste besværlige situationer? Uanset hvad du har brug for, har vi et værktøjssæt til dig.

Værktøjskasse med værktøj

En værktøjskasse med værktøj er en del af grundrudrustningen i et hjem. I værktøjskassen er det som regel almindeligt med hamre, tænger, sav og vaterpas. Man finder også søm, skruer, kroge og måske et målebånd af metal. Alt du kan tænkes at behøve for at snedkerere eller reparere i hjemmet finder du blandt vores værktøjssæt. Godt værktøj behøver ikke at koste kassen, det er vi et levende bevis på. Når det er tid til at investere i en værktøjskasse med værktøj, finder du det du har brug for her hos os til en rigtig god pris.

Rejsevægt – en digital bagagevægt

En rejsevægt eller som det også kaldes, en digital bagagevægt, er en hængevægt, hvor man måler sin taskes vægt ved at hænge den i en krog. Mange flyselskaber, især lavprisselskaber, har meget strenge krav om bagagens vægt. Ofte kan man rejse billigere, hvis man kun rejser med håndbagage, så længe denne vejer under 8 eller 10 kg. Med en rejsevægt kan du nemt og enkelt veje tasken inden du tager afsted. At håbe på at tasken ikke vejer for meget, når man kommer til lufthavnen, er ikke længere det eneste alternativ. En digital bagagevægt er så let at du sagtens kan tage den med dig på rejsen. Køb en rejsevægt hos os og slip for nervøsiteten i lufthavnen.


}