Kategorier

Highlights


Elektronik og diverse til hjemmetElektronik og diverse til hjemmet

Her er der noget for alle. En af vores bredeste kategorier med alt fra sjove ting, legetøj, GPS'er, radio og stereo, til fjernstyrede droner og lignende. Find noget at irritere kollegaerne på kontoret med, imponer vennerne eller hvorfor ikke noget at underholde dig selv med? Her kan du finde det meste.

GPS

Med en GPS behøver du aldrig fare vild på en køretur igen. De fleste nye biler har et indbygget GPS-system. Med en GPS fra Billigteknik, kan du billigt købe en extern GPS til at have i bilen og på den måde få adgang til digital navigation uden at købe en ny bil. Smart!

Fjernstyret

Vi har også mange forskellige fjernstyrede apparater. Uanset om du bare er ude efter en fjernstyret helikopter eller en mere avanceret drone, så kan du finde noget her. En perfekt gave til børnene - eller hvorfor ikke slippe dit eget indre legebarn fri med en cool fjernstyret drone?

Foto

Selv om mobiltelefoner har fået bedre og bedre kamera i løbet af de sidste par år, så kan de stadig ikke måle sig mod et dedikeret systemkamera. Vi har en afdeling specielt til dig, der kan lide fotografi - sådan så du kan finde et system- eller kompaktkamera som passer til dig og desuden tilbehør såsom objektiver osv, hvis du allerede er tilfreds med dit nuværende systemkamera.


}