Kategorier

Highlights


ComputerskærmeComputermonitorer

Her finder du billige skærme til din stationære computer eller en ekstern skærm til din laptop. Uanset om du ønsker en LED-skærm eller en LCD-skærm har vi noget til dig. Vi har gode monitorer fra HP, Samsung og Dell til utroligt lave priser. Sammenlign forskellige modeller for at finde den bedste skærm til netop dine behov. Vi har billige skarpe monitorer til alle behov og sælger også funktionstestede brugte monitorer til dig, der ønsker en god og billig skærm.

Billige monitorer

Det behøver ikke koste en arm og et ben at købe en god monitor. Det er grunden til, vi har samlet mange forskellige alternativer, samtidig har vi udvalgt de allerbedstemonitorer. Du kan derfor vælge og vrage mellem monitorer med lav latens og fuld HD-opløsning.

Gaming-monitorer

Vi har fyldt vores udbud af monitorer med mange forskellige gamingmonitorer. En gamingmonitor skal have visse særlige karaktertræk. Et af disse er eksempelvis hurtig opdateringsfrekvens, hvilket er grunden til, at vi har mange forskellige skærme med 144 Hz og lav responstid. Vi har også mange gamingskærme med høj opløsning og LED, så du ikke går glip af en eneste detalje.

Buede monitorer

En af de seneste trends indenfor skærme er buede monitorer. Det betyder, at dit indhold vil omringe dig i dybden, fremfor at være på et fladt område foran dig. En buet monitor er perfekt til gaming, da dit indhold vil være på begge sider af dig. Samtidig har de fleste buede skærme et aflangt billedformat, så du får mere skærmoverflade til at nyde dit indhold på.


}