Kategorier

Highlights


Gaming


RRP: 189 kr

136 kr

Fra 4 922 kr

Fra 5 301 kr

Fra 6 438 kr

Fra 6 817 kr

Fra 7 575 kr

Fra 10 606 kr

Fra 12 880 kr

Fra 4 543 kr


Gaming

Dette er kategorien der er dedikeret til gamere og gaming. Her kan du finde alt fra nye og gode spillekonsoller, såsom Xbox One og Playstation 4 Pro, til traditionelle gaming-computere. Med en gaming-PC kan du få den absolut bedste ydeevne i de nyeste spil og desuden have en dynamisk enhed, som også kan fungere som arbejdsstation.

Xbox One

Xbox One er en spillekonsol, som frem for alt er fokuseret på at tilbyde en god multimediaoplevelse. Det betyder, at det er let at se noget på fx Netflix eller YouTube, når du ikke har lyst til at spille. Den kan endda nemt synkronisere information til din Windows-computer. Trods dette så er Xbox One stadig en rigtig stærk spillekonsol.

Playstation 4 Pro

Playstation 4 Pro er en opdatering af Playstation 4. Nogle kalder dog Playstation 4 Pro for "Playstation 4,5" da den kommer med betydeligt mere kraftfulde komponenter, som virkelig kommer til deres ret i 4K-gaming og VR-spil. Samtidig understøtter den alle spil fra Playstation 4 og har samme skønne controller - men altså med større ydeevne.

Gaming-PC

Det er ikke nogen hemmelighed at alle "rigtige" gamere foretrækker PC. Ikke kun fordi der er flere spil til PC og Windows, og fordi det giver adgang til et tastatur, men også fordi der er bedre grafik på en gaming-PC. Dette skyldes selvfølgelig, at en gaming-PC kan udstyres med kraftfulde komponenter, og slutresultatet er en bedre gaming-oplevelse.


}