Kontakt vores kundeservice!

Kategorier

Highlights
Universalcovers til tablets 7-10 tommer

Et universalcover passer til de fleste tablets. Der er covers fra 7 til 10 tommer i forskellige farver, materialer og udformninger. Et cover er et must til din tablet, hvis du vil beskytte den fra at gå i stykker. Det er en billig investering at købe et universalcover, da det beskytter din dyrebare tablet mod stød og ridser.

Tabletcovers til børn

Leder du efter et tabletcover til børn? I dag er tablets et naturligt stykke legetøj og hjælpemiddel i et hjem. Dit barn kan se TV og spille spil, mens du laver noget andet. Men små børn har også små fingre, og for et barn kan en tablet være tung. De risikerer derfor at tabe den, så et tabletcover til børn er virkelig værd at investere i. Vi har specielt børnevenlige covers i vores produktudvalg. Her finder du garanteret et som gør dit barn glad.

Tabletcovers 7 tommer

Tabletcovers på 7 tommer er et af standardmålene for denne type af produkt. En 7 tommers enhed er en ret lille tablet, som er almindelig til børn. Hos os er der etuier og universalcovers til alle mærker. Har du brug for et tabletcover til en 7 tommers enhed, så har vi garanteret et godt produkt til dig, så du kan passe på din tablet med et beskyttende og støddæmpende cover.

Tabletcovers 10 tommer

10 tommer er også et almindeligt mål på tabletcovers, som efterspørges en del, da det er et af standardmålene. Vi har universalcovers til tablets. Mange af etuierne er af en folde-variant, hvilket betyder at de kan stå i tre forskellige positioner. Det er perfekt, når du vil kigge på skærmen uden at holde den, eller hvis du vil tilslutte et separat tastatur. Find et tabletcover på 10 tommer her hos os i dag.