Kategorier

Highlights


iPad MiniCovers til iPad Mini

Det er nok i særdeleshed vigtigt at have et cover til sin iPad Mini. Ikke så meget fordi enhedens elektronik er specielt unik, men det lille design er noget særligt. Da iPad Mini blev lanceret, var den den absolut mindste iPad som fandtes. Og den blev ekstremt populær. Derfor viste det sig hurtigt, at folk havde dem med sig overalt. Derfor er det ekstra vigtigt med et cover til en iPad Mini.

iPad Mini-covers til børn

På grund af den praktiske størrelse er iPad Mini blevet vildt populær til børn. Specielt her på det seneste, hvor der er kommet en masse pædagogiske og lærerige apps. For børn kan en traditionel iPad være svær at håndtere pga størrelsen. Hvis iPad'en bruges af børn, er det selvfølgelig ekstra vigtigt at have et iPad Mini-cover som giver tilstrækkeligt med beskyttelse.

Covers til iPad Mini 2

Præcis som med forgængeren, så er det vigtigt at have et iPad Mini 2-cover. Denne iPad har gennemgået en interessant udvikling, da det var meningen, den skulle efterfølges af iPad Mini 3. Men treeren blev trukket tilbage fra markedet, da den ikke ansås for at være tilstrækkeligt unik. Den lignede toeren for meget. Men hvis man alligevel har en iPad 3, så virker det præcis ligeså godt med et iPad Mini 2-cover.

Covers til iPad Mini 4

Har man den seneste version af en iPad Mini, så passer et iPad Mini 4-cover selvfølgelig bedst. IPad Mini 4 kombinerede alt det gode fra de tidligere versioner og smed en bedre skærm og en hurtigere processor oven i hatten. At beskytte sin iPad med et iPad Mini 4-cover er derfor det naturlige valg. Da det er usikkert, om der kommer en ny generation i iPad Mini-serien, så har man stor interesse i at være så forsigtig som muligt, med den iPad Mini man har.


}