Kategorier

Highlights


iPad Air 1/2Covers til iPad Air

At have et cover til iPad Air er noget som alle bør overveje. Selve iPad'en lanceredes som en videreudvikling af iPad 2, men med et tyndere design og et par indslag fra iPad Mini. Den blev hurtigt meget populær og solgte meget bedre end tidligere Apple-produkter. Men udgifterne var også højere, og iPad Air blev den dyreste i serien. Derfor udviklede der sig hurtigt et marked for covers og etuier til iPad Air. Nu findes der et utal af forskellige covers at vælge mellem, såvel heldækkende covers som bagcovers. Mange af dem har praktisk støtte, som forvandler en almindelig iPad Air til en praktisk medieenhed.

iPad Air 1-covers

At have et iPad Air 1-cover er en enkel måde at sørge for, at din iPad forbliver som ny. Da den er så tilpas tynd, sker det nemt at man taber den. Især hvis man er et barn og har små fingre. Heldigvis findes der specielt børnetilpassede covers, som gør, at iPad Air kan stå af sig selv. Sådanne iPad Air 1-covers kan i meget stor udstrækning gøre det nemmere at bruge iPad'en og gør, at den kan følge med på enhver udflugt og eventyr.

iPad Air 2-covers

Har man anskaffet sig efterfølgeren til iPad Air, så er et iPad Air 2-cover selvfølgelig en nødvendighed. Hvorfor er det vigtigt med et cover til ens iPad Air 2? Præcis som forgængeren er enheden smal, og dens glatte overflade gør, at det er forholdvist let at komme til at tabe den. Heldigvis er der et stort antal forskellige covers at vælge mellem. Alt fra æstetiske til robuste og støddæmpende covers. Udvalget er så stort, at man endda kan farvematche. Det eneste man behøver at tage stilling til, er hvorvidt man vil have et cover, som beskytter mod alt, eller et mere æstetisk cover som yder lidt mindre beskyttelse, men til gengæld helt klart ser mere stilrent ud.


}