Kategorier

Highlights


iPad 2/3/4Covers til iPad

At have et cover til iPad'en er nok blevet uundværligt for mange. Hvordan undgår man at tabe sin iPad? Et råd om at være forsigtig plejer ikke ligefrem at hjælpe nogen. Men at bruge et cover er til gengæld en praktisk løsning. Det giver en god beskyttelse og sikrer, at ens tablet ikke skades eller ridses. Et cover til ens iPad er helt enkelt en billig og nem forsikring. Nogle gange indser man først behovet, når skaden er sket. Vær proaktiv og køb et iPad-cover i dag!

iPad 2-covers

Med et iPad 2-cover forlænger man virkelig hurtigt og billigt en iPads levetid. Trods en vis modstandsdygtighed mod ridser, er den store skærm stadig meget modtagelig for ridser og brud. At have sin iPad liggende på et bord kan give tydelige ridser på bagsiden. Men hvis man altid opbevarer den i et iPad 2-cover, så slipper man for disse små bekymringer.

iPad 3-covers

Det samme gælder for iPad 3-covers. For hver ny version er iPads blevet mere populære. Selvom man kan tænke at et cover passer til alle modellerne, så er der alligevel ofte små variationer. Apple tilføjer ofte en ekstra mikrofon for at jævne lydforstyrrelser ud, eller flytter kameraets placering. Derfor er det meget vigtigt, at du er sikker på, at det virkelig er et iPad 3-cover du køber, i hvert fald hvis det er sådan en tablet, du har.

iPad 4-cover

Et iPad 4-cover er måske ekstra vigtigt, da skærmen på denne model er en retinaskærm. Denne slags skærm er blevet hyldet som den absolut bedste skærm til tablets. Og så vil man naturligvis ikke se den fuld af ridser. Heldigvis er det nok med et iPad 4-cover til at slippe for det. Man kan endda skaffe et etui som beskytter bagsiden. Disse beskytter bagsiden hver gang du lægger din iPad 4 fra dig. Tilsammen udgør de en komplet beskyttelse for din tablet


}