Kategorier

Highlights


Opladere til tabletsOpladere til tablets

For at få ladet din tablet op skal du naturligvis bruge en oplader. Det kan dog være svært at vide hvilken oplader, som virker til din tablet, da der findes så mange forskellige slags stik og opladere. Her kan du finde ud af hvilken oplader du skal bruge til din iPad, Android-tablet eller Microsoft Surface og købe den til en lav pris.

Lightning-opladere til iPad

Har du en iPad? Hvis du har en iPad 4 eller en nyere model, altså iPad Air, Air 2, Pro eller iPad mini, så skal du bruge et Lightning-kabel for at kunne oplade din enhed. Det er samme slags oplader, som du bruger til din iPhone, iPod, AirPods eller andre Apple-accessories, så du kan bruge en Lightning-oplader til mange forskellige devices.

MicroUSB-opladere til Android-tablets

Hvis du har en Android-tablet så kan du ikke bruge et Lightning-kabel - i stedet så er det som regel et microUSB-kabel, man skal bruge til at oplade en Android-tablet. Du kan naturligvis få fat i et godt microUSB-kabel her hos BilligTeknik til en lav pris, så tag og kig i vores sortiment.

Billige opladere til tablets

Vi er her for at hjælpe dig med at få fat i en billig oplader til din tablet. Eftersom vi er en onlinebaseret forsælger uden dyre fysiske butikker, så kan vi holde priserne længere nede end vores konkurrenter. Du kan ovenikøbet føle dig helt tryg, når du bestiller noget fra os, da vi er certificerede af svenske "Trygg e-handel".


}