Kategorier

Highlights


Over-ear hovedtelefonerOver-ear headset

Over-ear headset er, præcis som navnet antyder, hovedtelefoner, der sidder over øret. Hverken i det eller rundt om det. De går over hovedet med en bøjle. De polstrede sider omkring selve højttalerne gør, at de altid er komfortable, selv i længere tid. Pasform er virkelig vigtigt. Dette er grunden til at de er blevet populære som studie- og DJ-hovedtelefoner. Kombinationen mellem komfort og rigtig god lyd er ganske enkelt uovertruffen. Når det handler om ren og skær musikoplevelse, er disse headsets utroligt svære at slå. Højttalerne lukker omgivelserne ude på en meget naturlig måde, der samtidig bibeholder selve lydoplevelsen. Dette sker ved, at der skabes en privat lille luftsfære hvor lydbølgerne opfattes på en klar og tydelig måde..

Trådløse over-ear headset

Konstruktionen gør, at det er muligt at få trådløse over-ear hovedtelefoner. De er ganske enkelt store nok nok til at rumme en trådløs modtager, uden at dette påvirker komfort eller højttalerfunktion. Hvis du vælger trådløse over-ear-hovedtelefoner, slipper du for besværet med en ledning, der hænger og dingler. Det er ganske praktisk, især når du træner og vil undgå at hænge fast i ledningen. Du kan også have din lydafspiller et stykke væk og stadig have lyd i dit headset. Det vigtige er at man sikrer, at den trådløse teknologi faktisk understøtter af den enhed man vil anvende headsettet med. Heldigvis finder der masser af standardiserede løsninger, der kan bruges i de fleste sammenhænge.

Over-ear Bluetooth-hovedtelefoner

Der er mange gode grunde til at vælge et trådløst Bluetooth headset. Det er faktisk ikke usædvanligt, at hovedtelefonudgangen på computeren, mobilen eller tabletten går i stykker. Med Bluetooth skal du aldrig bekymre dig om irriterende ledninger eller dårlige stik. På den måde er et Bluetooth over-ear-headset et sikkert valg, der kan bruges i lang tid fremover.


}