Kategorier

Highlights


In-ear hovedtelefonerIn-ear headset

In-ear headset er ganske enkelt den type headset man har i ørerne, og som dermed sidder fast mere eller mindre af sig selv og ved hjælp af ørerne. Selvom begrebet virker rimeligt ligetil, er der flere forskellige varianter af disse headset. I den senere tid er modellen med gummibelagt overflade blevet meget populær. Grunden er, at de er konstrueret til at komme så tæt på trommehinden som muligt. På den måde isolerer de mod forstyrrende lyde udefra, så du får så effektiv lydoverførsel som muligt. Du får helt enkelt mere lyd ved samme volume-niveau. Der er andre headset, der følger samme princip, men på grund af udformningen kommer de ikke nær så tæt på trommehinden. Uanset hvad, så er in-ear headset meget praktiske og effektive.

Trådløse in-ear headset

Trådløse in-ear headset var frem til for relativt nyligt mere eller mindre en fremtidsdrøm, men med teknologiske fremskridt er det nu muligt at lave trådløse modtagere, der er tilpas små til at være i helt almindelige headset. Med trådløse in-ear headset får du ikke bare et lille og praktisk headset - du slipper for ledninger.

Bluetooth in-ear headset

In-ear Bluetooth headset er formodentlig den mest kompatible trådløse teknologi der findes. Det er fordi Bluetooth-protokollen understøttes af de fleste computere, stationære som bærbare, tablets og smartphones. derudover er der mange bilradioer, der understøtter Bluetooth. Dette betyder at du næsten aldrig behøver bekymre dig om tilslutning, når dit Bluetooth-headset er ved hånden. Når du er på farten er det helt klart en drøm, bare at finde headsettet frem, linke dem til mobilen og så bare lytte. Uden ledning. Uden besvær.


}