Kategorier

Highlights


RejsetilbehørSmart rejsetilbehør

Os i Skandinavien rejser mere end nogensinde tidligere. At have noget praktisk rejseudstyr er ofte mere end bare en bekvemmelighed. Selvom mange siger at verden er blevet mindre i og med at det er blevet både billigere og nemmere at rejse, så er der stadig en del ting som er forblevet det samme. Man har stadig selv ansvar for at sørge for at bilen ikke er lastet over den tilladte bagagevægt, eller at man ikke har mere bagage med sig end hvad fly- eller rejseselskabet tillader. At have rejseudstyr med sig som gør det nemmere for en selv er derfor noget som altid betaler sig.

Rejseadaptere til USA, England og universel

Selv om vi i EU er blevet vant til standardiserede stikkontakter, så er det, bland andet i USA og England, praktisk at have en universel rejseadapter som gør det muligt at tilslutte produkter til forskellige slags stikkontakter. Det eneste man skal huske er at disse adaptere ikke ændrer strømmen. Og så længe man sørger for at enheden understøttes af landets wattmængde er det ikke noget problem. Så hvis du har kompatible enheder kan du spare dig for meget besvær, når du tager en universel rejseadapter med til USA eller England. Med multifunktionelle adaptere sikrer man sig at man aldrig står uden en strømforsyning uanset hvilket land man befinder sig i.

Bagagevægte

Når man hører ordet bagagevægt tænker man måske på et stort uformeligt skrummel. Men moderne bagagevægte er tværtimod en vældig praktisk opfindelse, der virker som et slags løftehåndtag der som man hænger det der nu skal vejes på. Med stor pålidelighed sikrer de at man ikke tager for meget bagage med sig på flyet eller læsser for tunge ting ind i bilens bagagerum. For hvordan vi end vrider og vender det, så er det meget vigtigt at holde sig indenfor vægtgrænserne. Ellers kan man risikere både kørekortet og pengebogen.


}