Kontakt vores kundeservice!

Kategorier
Smart rejsetilbehør

Nu til dags rejser vi skandinavere mere end nogensinde tidligere, og at have adgang til praktisk rejseudstyr er ofte mere end bare en bekvemmelighed. Selvom mange siger, at verden er blevet mindre, i og med at det både er blevet billigere og nemmere at rejse, så er der stadig en del ting som er forblevet det samme. Man har stadig selv ansvar for at sørge for, at man ikke laster bilen mere end den tilladte bagagevægt, eller har mere bagage med sig end hvad fly- eller rejseselskabet tillader. At have rejseudstyr med, som gør det nemmere for en selv, er derfor noget der altid betaler sig.

Rejseadaptere til USA, England og universelt brug

Selvom vi i EU er blevet vant til standardiserede stikkontakter, så er det, blandt andet i USA og England, praktisk at have en universel rejseadapter, som gør at man kan tilslutte sit elektroniske udstyr til forskellige slags strømudtag. Det eneste man behøver at huske på er, at disse adaptere ikke ændrer strømmen. Og så længe man sørger for, at enheden understøttes af landets wattmængde er det ikke noget problem. Så hvis du har kompatible enheder kan du spare dig for meget besvær, når du tager en universel rejseadapter med dig til USA eller England. Med multifunktionelle adaptere sikrer man sig også at man aldrig står uden strømforsyning, uanset hvilket land man befinder sig i.

Bagagevægte

Når man hører ordet bagagevægt, så tænker man måske på et stort uformeligt skrummel. Men en moderne bagagevægt er tværtimod en vældig praktisk opfindelse. De virker som et slags løftehåndtag, som det man nu vil veje, kan hænges op i. Med deres store pålidelighed sikrer de, at man ikke tager for meget bagage med sig i flyet eller læsser for tunge ting ind i bilens bagagerum. For hvordan vi end vender og drejer det, så er det meget vigtigt at holde sig inden for vægtgrænserne. Ellers kan man risikere både sin pung og sit kørekort.