Kategorier

Highlights


Bluetooth hovedtelefonerBluetooth headset

Bluetooth headset har virkelig forenklet ting og sager. Det var et stort teknologisk fremskridt, da Bluetooth-protokollen blev lanceret. Sammen med USB er Bluetooth formodentlig den mest funktionelle måde at slutte tilbehør til både computere, tablets og mobiltelefoner. Det der gør denne slags løsninger unikke er, at de er standardiserede. Det spiller ganske enkelt ingen rolle hvilken enhed man har. Bare den understøtter Bluetooth, kan man anvende alt tilbehør. I en tid hvor vi har mere hjemmeelektronik end nogensinde før, forenkler trådløse løsninger som Bluetooth virkelig hverdagen.

In-ear Bluetooth-headset

In-ear Bluetooth-headset er unikke idet, de er meget små og helt trådløse. Det betyder, at man kan have headsettet med sig overalt uden at skulle bekymre sig om kabelbesvær. Da rækkevidden på Bluetooth er 10 til 240 meter, afhængig af protokol, så behøver man nærmest ikke tænke over hvor mobilen er. Med in-ear Bluetooth-headset har man dermed altid adgang til god og trådløs lyd.

Bluetooth headset

Bluetooth headset er populære af flere årsager og i flere sammenhænge. Ikke mindst blandt gamers, der vil slippe for besværlige ledninger, samt de gamere der hurtigt vil skifte mellem forskellige enheder. Et Bluetooth headset er derfor et pålideligt valg eftersom det har enormt høj kompatibilitet og ligeså stabil overføring af lyd i høj kvalitet.

Køb trådløse headset

At købe trådløse headset behøver ikke være mere besværligt end at købe et traditionelt headset. Eftersom de fleste headset fås i både trådførte og trådløse versioner. Hvis man vælger at købe et trådløst headset, skal man sikre, at teknologien modsvarer de forventninger man har. Hvis man planlægger at bruge headsettet til flere forskellige enheder, er Bluetooth altid et godt valg.


}