Kategorier

Highlights


Øvrige komponenterØvrige komponenter

Når man bygger sin egen computer eller bygger sin eksisterende computer om, der der altid de der små komponenter, der ikke findes i andre kategorier. Skal du bruge et ekspansionskort til usb 3.0, en fordeler til et SATA-strømkabel eller et ESD-armbånd til når du bygger din computer, så har vi det du mangler.

SATA-strømkabel

Hvis du nogensinde får brug for at slutte to SATA-enheder på samme strømkabel, så er du nødt til at kunne dele SATA-kablet med en fordeler. At samle sin egen computer kan være krævende nok, ved vi, så vi vil hjælpe det vi kan, gennem at tilbyde et voldsomt udbud af SATA-fordelere.

USB 3.0

Selvfølgelig skal din computer have USB 3.0! Denne nye overførselsteknologi er langt hurtigere end forgængerne. Uanset om du bygger en helt ny eller renoverer din gamle computer, kan du udstyre den med usb 3.0. Det er bare at montere et PCIe-ekspansionskort så får din computer pludselig 4 usb 3.0-porte!

Blandede computerkomponenter

Vi kan tilbyder det meste af alt. Når man skal bygge en ny computer eller opdatere den gamle, er der masser af komponenter, der ikke rigtig passer i en bestemt kategori. Vi har samlet denne type komponenter og tilbyder dem til meget konkurrencedygtige priser.


}