Kategorier

Highlights


RAMKøb RAM

At købe RAM og komponenter til computeren medfører en del beslutninger, der skal træffes. Ikke mindst når det gælder brugerflade, porte, udvidelsesmuligheder og så videre. Men at købe gode komponenter er ikke altid nok. Det kan være nødvendigt at købe den rigtige mængde RAM. Før 64-bit processorer var dette et mindre vigtigt spørgsmål, men i dag hvor computeren kan udnytte stort set alt tilgængeligt RAM, er det vigtigt at have nok.

RAM til laptop

En praktisk måde at forbedre en forefindende laptop er at købe RAM. En praktisk luge i bunden gør det ekstremt nemt at udvide RAM. Det er bare at stoppe så meget RAM ind man har brug for. For tiden er der næsten brug for store mængder RAM til alle formål. Det er også en god måde at fremtidssikre på.

RAM 8 GB

Det er en god ide at købe 8 GB RAM-blokke. Hvorfor det? Computerne har begrænset antal RAM-porte, så hvis du køber 8 GB blokke får du meget RAM, men bevarer muligheden for at udvide yderligere. Hvis man køber mindre blokke, risikerer man at skulle købe større blokke senere, for at få den mængde RAM man rent faktisk har brug for.

RAM til Mac

Som en ægte arbejdscomputer er det enormt vigtigt med RAM til en Mac. Apple er enormt populære i underholdnings- og medieindustrien. Der redigeres ofte film og billeder, hvilket kræver at meget data gemmes i arbejdshukommelsen. Derfor er tilstrækkeligt RAM til Mac en afgørende faktor for at arbejdet kan fortsætte. Til os der arbejder på hobby-niveau er rigeligt RAM også vigtigt. I en stadig mere resourcekrævende verden er det godt, at være parat til fremtiden.


}