Kategorier

Highlights


CoversCovers til tablets

Et cover til tabletten er ikke bare noget man har af æstetiske årsager, men kan ofte være det der gør forskellen mellem en indtakt og en ødelagt tablet, hvis du nu skulle komme til at tabe den. Mange har endda særlige funktioner såsom vandtæt eller ekstra støddæmpende. Derfor kan man se et cover til tabletten som en slags garanti og forsikring for at din elektronik holder ekstra længe og ikke rammes af uforudsete hændelser. Sørg for at du ikke først indser behovet for et cover, når det allerede er for sent. Hvis du tjekker udvalget, så finder du garanteret et cover som passer.

Covers til mange modeller

Markedet for tablets er blevet kæmpestort. Udbuddet er større end nogensinde før. Uanset hvilken model du har, har vi, med garanti nogle covers der passer. Et cover til en tablet giver flere fordele. De lukker støv og snavs ude og beskytter ofte skærmen mod ridser. Hvis man rejser meget eller bruger sin tablet på rejsen, er et robust cover et stykke uundværligt tilbehør. Coverets lave vægt gør, at enheden ikke bliver Fodralens låga vikt säkerställer att enheten inte blir särskilt klodset trods det ekstra beskyttende lag.

Universal, Samsung og ipad cover

Hvis du har flere enheder, eller er usikker på hvilket cover du skal bruge, kan et universalcover være sagen. Hvis du leder efter et cover til en bestemt enhed, har vi masser af covers til Samsung og iPad. Eftersom Samsung og iPad er de største på markedet, og disse enheder som regel er ret dyre, kan et Samsungcover og ipadcover være en rigtig god investering, i hvert fald hvis du gerne vil have at din enhed skal holde længe. Hvis du skifter enhed, er der en stor chance for, at coveret passer til den nye variant. Hvis du vil være på den sikre side, skal coveret passe til så mange enheder som muligt, så er et universalcover klart at foretrække. Billigt og enormt brugbart.


}