Kategorier

Highlights


Tilbehør til hovedtelefonerTilbehør til hovedtelefoner

Uanset om du bruger dem mest i hjemmet, under pednling, på gåture eller samtaler over nettet, er hovedtelefoner og headset en uundværlig del af nutidens samfund. Dermed er der behov for visse tilbehør til hovedtelefoner og headsets, og det kan vi tilbyde. Vi har det meste fra stativer til hovedtelefonerne til eksterne lydkort eller forlængerledninger med 3,5 mm stik. (AUX).

Billigt tilbehør til hovedtelefoner

På trods af at vi har et bredt sortiment, og stadig er på udkig efter nye produkter til at udvide udvalget, så forsøger vi stadig at holde så lave priser som muligt. Dette er naturligvis også tilfældet med tilbehør til hovedtelefoner og headset. Vi kan presse priserne ved at være en onlinebaseret forhandler med lavere løbende omkostninger, end de fysiske butikker. Samtidig kan du have ro i sjælen når du handler hos os, vi er nemlig certificeret af organisationen Trygg e-handel.

USB-lydkort

Et USB-lydkort til computeren fungerer som en hvilken som helst usb-udstyr, bort set fra, at du får to forskellige stik. 1 mikrofonindgang og en hovedtelefonudgang til din computer. Dette kan være fordelagtigt, hvis du har en computer uden lydkort, eller hvis du vil have et lydkort dedikeret til Skype. Et USB-lydkort er også en barneleg at installere, da det er rent "Plug'n Play" til Windows 7, 8 og 10.

Forlængerledninger

Mange producenter har helt fjernet 3,5 mm stikket på mobiltelefonerne til fordel for trådløs afvikling af lyd, med der kan stadig være brug for en fysisk ledning til at tilslutte gode lydsystemer. Hvis man spørger lydentusiaster, så giver en analog ledning overlegen lydkvalitet sammenlignet med Bluetooth. Vi tilbyder mange forskellige forlængerledninger til fysiske tilslutninger af stereoanlæg, mediesystemer og bilhøjttalere.


}