Kategorier

Highlights


Store 16-19" computere

Store computere 16-19 tommer

Større bærbare computere er uundværlige for grafiske designere og alle ”creative professionals”. Den større, ofte højopløste skærm giver brugere et overblik over indholdet, så de kan strukturere hvad der er brug for. Den omfangsrige størrelse giver også plads til et større batteri, kraftige blæseranordninger, samt plads nok til de kraftigste komponenter, der fås i et bærbart format.

Kraftige store computere

Uanset om du vil have et jævnt flow i de nyeste spil, hurtige renderingstider, når du arbejder med film eller billeder eller imponerende batteritid, der vil holde hele dagen, så findes der en større laptop netop til dig. Har du brug for en bærbar computer med ligeså meget kraft som mange stationære computere, så er det en stor laptop du søger.

Billige store computere

På trods af at store bærbare ofte tilbyder "ekstra det hele", med stor højopløst skærm, kraftige processorer og grafikkort såvel som et ekstra stærkt batteri, så kan vi tilbyde store laptops, der giver god valuta for pengene. Hvorfor købe en stationær computer, når du ligeså gerne vil have en stor bærbar?

Mange forskellige store bærbare computere

Selvom store bærbare computere oftest kommer med det meste, hvad angår specifikationer, så er der naturligvis store computere med forskellige profiler. Vi tilbyder det meste, uanset om du vil have den nyeste, smarteste skærm med 4K-opløsning og HDR, eller den seneste Intel-processor med TurboBoost, så er vi sikre på, at du vil finde noget, der passer dig.


}