Kategorier

Highlights


Fleksible 10"-13" computere

Fleksible computere

Bærbare computere på mellem 10 og 13 tommer som er perfekte til dig, der rejser meget, skal til mange forskellige møder eller vil rejse let. Vi tilbyder billige laptops, som er lette at tage med, men ikke går på kompromis med præstationerne.

Gode fleksible computere

Traditionelt set skulle man have en stationær computer eller en stor bærbar for at have en computer, der er hurtig i måneder og år efter købet. De seneste år er små bærbare pludselig blevet gode, og gode computere er blevet små. Det betyder, at man ikke længere skal vælge mellem en god computer eller en alsidig computer.

Billige fleksible computere

Med de noget mindre computere får du ofte samme præstationer, som i de større computere i en lille indpakning. Det er samtidig billigere for dig som forbruger, for du betaler for et fysisk mindre kabinet. Kort sagt kan en computer på mellem 10 og 13 tommer give dig mere for pengene.

Mange forskellige fleksible computere

Præcis hvilken type computer du har brug for afhænger naturligvis af dine præferencer. En mindre computer er perfekt til dig, der værdsætter det kompakte og ikke ønsker at bære rundt på unødig vægt. Det er ikke aller der har brug for en 17 tommer computer. Det passer dig måske bedre at have en 12 tommer computer, du kan koble til en monitor på kontoret, hvis du skal bruge en større skærm til arbejdet.


}