Kategorier

Highlights


Farverige computere


HP Spectre x360 15-df0002no
HP Spectre x360 15-df0002no

Luksuriøs og kraftig 15-tommer laptop med fantastisk 4K-touchscreen, som kan drejes 360 grader, så du også kan bruge...

  • - 15,6 tommer touchscreen med multi-touch
  • - Intel Core i7-processor
  • - 6 kerner giver maksimal computerkraft
  • - 16 GB DDR4
  • - 1000 GB SSD-harddisk
  • - NVIDIA GeForce GTX1050 Ti
  • - Understøtter Thunderbolt
  • - Windows 10

RRP: 18 615 kr

13 399 kr


Computere og laptops med farver Har du en computer? Svaret er nok ganske ligetil. Men en bærbar computer med farve forekommer ret sjældent. Trods virkelig bidrager til at højne den kreative atmosfære samt fornøjelsen ved at sidde ved computeren. Det er blevet ret let at tilføre det lidt ekstra, der er brug for, når man taster på laptop.

Rød laptop

Røde laptops blev normale i starten af 2000-tallet. Før det var de fleste grå eller sorte. Da udviklingen er gået ret stærkt, er der sikkert ingen der har noteret hvem, der lancerede den første computer med farve. Asus gjorde sig i hvert fald bemærket ved at være tidligt ude med en rød laptop. Derfor er rød blevet en slags standard indenfor de farverige laptops. I skrivende stund kan man få både drejelige minicomputere samt almindelige laptops i rød.

Grøn laptop

Noget man ikke ser ofte er en grøn laptop. Hvornår har du sidst været i kontakt med sådan en? Af den grund repræsenterer en grøn laptop noget unikt og stærkt. Det ser man især ved, at mange gamingorienterede laptops med stærke grafikkort og specifikationer er lanceret i grøn. Tiden hvor Alienware havde eneret på gaminglaptops endte for længe siden. En grøn laptop er du garanteret den eneste der har!

Blå laptop

Blå har altid haft en vis sammenhæng med arbejdscomputere. Dette gælder også blå laptops, men hvorfor blå? Måske er det fordi Microsoft siden lanceringen af kontorsystemet Windows 2000 sidst i 90'erne har brugt blå som standardfarve. Uanset hvorfor, så signalerer blå en vis seriøsitet. Det er ganske enkelt noget helt specielt med farven. Især HP har taget dette til sig og lanceret en række laptops med helt blå kabinetter. En blå laptop er et godt valg til dig, som ønsker noget lidt anderledes.


}