Kontakt vores kundeservice!

Kategorier

Highlights
At købe en biloplader

Er det på tide at købe en biloplader? En oplader i bilen lader dig udnytte tiden optimalt. Når du er ude at rejse, kan du ligeså godt lade din computer op samtidigt, synes du ikke? I vores store sortiment af bilopladere er der produkter til alle mærker, blandt andet Lenovo, Dell, HP, Toshiba, Asus og Fujitsu. Vi har også universalopladere som passer til flere forskellige mærker og modeller, samt opladere til minicomputere. Hos os kan du købe bilopladere til gode priser og af høj kvalitet.

Laptop bilopladere

En biloplader til den bærbare er lige så vigtigt som en USB-oplader til mobilen. Den gør det muligt at lade din computer op, når du er i bilen. Hvis du rejser meget på jobbet, er en laptop-biloplader fantastisk. Du risikerer ikke at komme frem til mødet eller kunden uden strøm på computeren. Prisen for en biloplader til bærbare computere ligger på nogle få hundrede kroner - en billig investering for at få maximalt udbytte af sin computer.

Bilopladere til minicomputere

Bilopladere til minicomputere og netbooks er nødvendige for at kunne oplade dit elektroniske udstyr i løbet af bilturen. Vores universal bilopladere til minicomputere understøttes af de fleste mærker.

12V bilopladere til bærbare computere

12V bilopladere er stadard til bærbare computere. Oplad din egen eller børnenes laptop mens du alligevel flytter på dig - det kalder vi for maximal tidsudnyttelse. Nu slipper du for at løbe rundt og lede efter en stikkontakt, så snart du ankommer til din destination. Du kommer i stedet frem med et fuldt opladet batteri. Køb en 12V biloplader til en god pris i vores webshop allerede i dag.