Kategorier

Highlights


VægopladereComputeropladere

Opladeren til en computer er strømkilden til en af dine vigtigste ejendele. Nu til dags gør vi alt fra computeren; bestiller produkter og rejser, ordner bankærinder, hænger ud på de sociale medier og arbejder eller studerer. Hvis du ikke har strøm til din computer, forsvinder en stor del af dine muligheder for at gøre disse ting. Trods det går opladere til computere i stykker ind i mellem, da de udsættes for slag og høj varme. Skift den derfor ud i tide. Vi har computeropladere til de fleste modeller.

Universal computeropladere

En universal computeroplader virker til bærbare computere af flere forskellige modeller. Det er en strømadapter til laptops med flere forskellige kontakter og tilpasset spænding. Det gør at en universal computeroplader passer til de fleste mærker og modeller. Fordelen ved at købe en oplader, som passer til flere enheder er, at du kan bruge den til flere forskellige computere, selv hvis du bytter den ud, du har i øjeblikket.

Opladere til laptops

Opladeren er din bærbare computers livslinje. Sørg for at købe en ny computeroplader inden den gamle går helt i stykker. Så snart den begynder at brokke sig, er det bedst at købe en ny. Du ønsker ikke at stå der helt uden en strømkilde. Det kan betyde en, eller i værste fald flere, dage uden at du kan bruge din computer. Vi har et stort udvalg af opladere til laptops af alle tænkelige mærker så som Asus, Macbook, Lenovo, Dell HP osv. Køb din allerede i dag.

Adaptere og rejseadaptere

En adapter, fremforalt en rejseadapter, er et vigtigt stykke tilbehør for at kunne bruge dit elektroniske gear udenlands. Du har også brug for en adapter, hvis du har købt elektronik i udlandet, og det ikke har et EU-stik. Vær opmærksom på at de fleste adaptere ikke konverterer spændingen, til det skal du bruge en volt-converter. En adapter eller rejseadapter er en nødvendig ting på rejsen, hvis du skal besøge lande som USA, England eller visse lande i Sydeuropa.


}