Kategorier

Highlights


Interne harddiskeInterne harddiske

Uanset om du leder efter små eller store, SSD eller HDD, hurtige eller prisbillige, så kan vi tilbyde et bredt udvalg af interne harddiske. At skifte den interne harddisk ud, kan forøge hastigheden på din computer betydeligt, og det kan være et billigere alternativ til at købe en ny computer. Dette er især tilfældet, hvis man skifter fra en traditionel harddisk (HDD) til en solid state disc (SSD), hvor der ikke er mekaniske elementer, så læse- og skrivehastigheden bliver mærkbart forbedret.

Intern HDD

HDD-harddiske har eksisteret længe, og er derfor nærmest latterligt billige. Samtidigt findes der enormt massive HDD-lagringsalternativer. Selvom SSD-lagring utvivlsomt er hurtigere end HDD, så er det ikke altid den ekstra hastighed der er brug for. Især ikke hvis man planlægger at købe en intern harddisk for at placere den i et harddiskkabinet. Kort sagt er der intet i vejen med HDD, og man kan få utroligt meget for pengene hvis man anskaffer sig en HDD.

Intern SSD

SSD-lagring er efterfølgeren til HDD-lagring, og en SSD kan tilbyde vanvittigt hurtige læse- og skrivehastigheder. At anskaffe sig en SSD og erstatte en eksisterende HDD i computeren, kan være et fuldt ud fornuftigt alternativ til at købe en helt ny computer. Hvis man kombinerer dette med et harddiskkabinet, kan man desuden lave den eksisterende HDD om til en eksterne lagringsmetode.

Billige harddiske

Vi kan tilbyde et bredt udbud af forskellige lagringsmuligheder, fra små SSD-alternativer til massive HDD-lagringsmuligheder på eksempelvis 1 TB intern lagring. Samtidig kan vi holde lave priser og på den måde tilbyde meget konkurrencedygtige harddiske, uanset hvilke behov du har. Gå igennem vort udbud af harddiske og find det, der er helt rigtigt til dig.


}