Kategorier

Highlights


Brugte computerskærmeBrugte computerskærme

Her finder du billige, brugte skærme til din computer. Uanset om du vil have en LED skærm eller en LCD skærm har vi noget til dig i vort sortiment. Vi har gode brugte computerskærme fra HP, Samsung og Dell til utroligt lave priser. Sammenlign forskellige modeller for at finde den bedste, brugte computerskærm til dine behov. Vi har billige og skarpe computerskærme til alle behov. Alle vores brugte computerskærme er testede og med tryg e-handel kan du købe din brugte computerskærm online uden at føle dig utryg.

LED-skærm

En LED-skærm giver dig rigtig dyb sort samtidig med at være utrolig strømbesparende. Udover LED-skærme har vi også LCD-skærme, men LED er uden tvivl den mest fremtidssikrede teknologi af de to. Ved at købe en brugt skærm kan du spare penge og samtidig få en fuldt ud kapabel skærm.

Store brugte skærme

Her finder du masser af store brugte skærme til din computer. Med en stor skærm får du plads til mere af dit indhold på en og samme tid. Samtidig plejer store skærme at have højere opløsning, så alt det du laver på din skærm ser bedre ud.

Aflange skærme

En av de seneste trends indenfor skærme er mere aflange billedforhold. Sædvanligvis 16:10-forholdet. Dette betyder, at du får en bredere skærm med mere plads til dit indhold. 16:10-forholdet er normalt på moderne monitorer med god farvegengivelse og høj opløsning.


}