Kategorier

Highlights


LaserprintereLaserprintere

Der er ingen printer, der kan konkurrere med en laserprinter i det lange løb. Selvom blækprintere er mere almindelige på grund laserprinterens høje pris, giver laserprintere hurtigere udskriftshastigheder, de bruger ikke blækpatroner, der kan løbe tør og skal skiftes, samtidig er laserprintere mere pålidelige, når der skal printes store mængder materiale. Vi har et udbud af både sort/hvid- samt farvelaserprintere, så der er noget til alle.

Alt-i-et laserprintere

Med en kompetent alt-i-et laserprinter kan man både kopiere, scanne og udskrive store mængder på samme maskine, uden at skulle bekymre sig om farvepatroner, der løber tør. Samtidig tilbyder moderne alt-i-et-laserprintere tit trådløse tilslutningsmuligheder, så man kan udskrive fra både mobiler såvel som computere.

Billige laserprintere

Da laserprintere kom frem, blev de tit opfattet som alt for dyre til hjemmebrug. Dette er ikke længere tilfældet. Laserprintere er blevet billige, og er i det lange løb billigere end blækprintere. Vi har sammensat en liste med billige laserprintere uden at gå på kompromis med kvalitet eller funktioner. Dette er grunden til at vi tilbyder multifunktionelle laserprintere med alt fra trådløs udskrivning til fax.

Stort udvalg af laserprintere

Vi har samlet de bedste af de bedste laserprintere til en rimelig pris. Dermed har vi printere fra eksempelvis Canon, Samsung og HP, hvilket er de bedste laserprintere på markedet. Vi har også inkluderet mange printere med alternative tilslutningsmuligheder, som eksempelvis Apple AirPrint eller HP ePrint. Det vil sige, at alle kan finde noget, der passer til netop deres præferencer.


}