Kategorier

Highlights


FotoprintereFotoprintere

Der er mange, der ved, at man kan tage professionelle billeder med mobiltelefoner. Hvad de færreste ved er, at man på samme måde kan udskrive billeder i høj kvalitet uden adgang til dyrt professionelt udstyr, eftersom fotoprintere er blevet meget bedre. Dermed kan man nu udskrive klare billeder i trykkerikvalitet uden at forlade hjemmet

Alt-i-et-printere

Med en alt-i-et printere kan du gøre det hele, udskrive, scanne, kopiere, dele dokumenter via wifi fra både computere og mobiltelefoner, hurtigt og nemt. Hvis man skal bruge en meget funktionel printer, tilbyder alt-i-et-printere alt du har brug for, så du slipper for at købe en seperat scanner og kopimaskine. Samtidig går alt-i-et-printere ikke på kompromis med udskriftskvaliteten.

Fotoprintere

En fotoprinter er en uvurderlig maskine at have adgang, og fotoprintere er på det seneste blevet meget billigere. Uanset om det er en blæk- eller en laserprinter har vi sammensat en stor samling kvalitetsfotoprintere i vores sortiment, dermed kan du finde en printer, der passer til netop dine præferencer.

Billige printere

I år 2018 skal man ikke længere vælge mellem en god printer eller en billig printer. Alsidige, trådløse printere er nu tilgængelige til lave priser, samtidig har printere markant højere DPI-tæthed og kvalitet. Først og fremmest er printere i dag meget nemmere at tilslutte via usb, apps eller tjenester såsom HP's ePrint eller Apples AirPrint.


}