Kategorier

Highlights


PrinterePrintere

Laserprintere, netværksprintere og fotoprintere - her finder du alt hvad du har brug for inden for udprint. Vi har billige, trådløse alt-i-en printer og printere med indbyggede scannere. Uanset om du vil have en printer til hjemmet eller en bedst-i-test laserprinter til kontoret, så finder du den bedste printer til dine behov. Vore billige multifunktionsprintere er perfekte til dig, som vil have en printer, der kan gøre alt. Sammenlign forskellige modeller og find den bedste kontorprinter til dig.

Gode printerere

I denne afdeling finder du vores udvalg af rigtig gode printere. Dermed kan du finde alt. Vi har alt-i-et-printere, hvor du har alle funktioner, scanner, udskrift og kopiering, indbygget i en og samme maskine. Vi har også laserprintere, så vi kan give dig printere med bedst mulig udskriftskvalitet.

Laserprintere

Af og til føles det som om blækpatronerne altid løber tør, lige som man skal printe. For at undgå dette skal man anskaffe sig en laserprinter. På den måde er der ikke brug for blækpatroner, og man kan skrive ud når man ønsker. Desuden er det billigere i længden at printe på en laserprinter, og udskriftskvaliteten er højere en med en blækprinter.

Fotoprintere

Med en fotoprinter kan du udskrive billeder i rigtig god kvalitet hjemme hos dig selv. Upload dine yndlingsbilleder direkte fra mobilen og udskriv dem i fotokvalitet. Alt du skal bruge, for at udskrive i studiekvalitet derhjemme, er glat fotopapir.


}