Kategorier

Highlights


Kabinetter til intern harddiskKabinet til intern harddisk

Ved hjælp af et kabinet kan man nemt lave en intern harddisk om til en ekstern sådan. Med et kabinet så kan en intern harddisk altså placeres i et beskyttende og kølende hylster og derefter bruges som en ekstern harddisk via USB-porten. Dette minder om en dockingstation, men er en mere stilren løsning for en harddisk.

Billigt harddiskkabinet

Vi kan tilbyde flere forskellige harddiskkabinetter, til dig som er ude efter et stilrent alternativ til at opbevare en intern harddisk i samt et funktionelt alternativ for tilslutning. Da vi er en internetforhandler kan vi holde vore priser nede. Trods for dette er det stadig ligeså sikkert at handle hos os, som hos en fysisk forhandler, da vi er certificeret af Trygg e-handel.

Fleksibelt harddiskkabinet

Et harddiskkabinet er det mest alsidige og simple alternativ til den, der har brug for at slutte en intern harddisk til. Der er ikke brug for eksterne værktøjer til at montere en intern harddisk i et harddiskkabinet og derefter kan du slutte harddisken til via USB 3.0 med lynhurtige hastigheder på op til 5 Gbps. Vore harddiskkabinetter kan rumme harddiske på op til 4 TB.

3,5 tommer harddiskkabinet

Vi tilbyder harddiskkabinetter til 3,5 tommer harddiske, hvilket betyder, at store harddiske ikke er noget problem for vore kabinetter. Der følger også både stativ, strømforsyning og usb-kabel med. Vores usb 3.0-kabinetter er perfekte til at lave gamle interne SATA-harddiske om til eksterne lagermuligheder.


}