Kategorier

Highlights


Dockingstationer til harddiskDockingsstation til harddisk

Det er nærmest umuligt, når man har flere harddiske at slutte til en computer, da de fleste blot har et SATA-kabel. Dette betyder, at det kan være enormt udfordrende at overføre information mellem to eller flere interne harddiske, eftersom SATA-kabelet ikke kan være sluttet til to enheder på en gang. Dette problem kan løses med en dockingstation til interne harddiske.

Alsidig dockingsstation

Hvis man eksempelvis har skiftet sin gamle harddisk ud med en SSD, kan man stadig have brug for den information, der findes på den gamle harddisk. Dette kan forårsage hovedbrud, men hvis man har en dockingstation, kan man nemt overføre ønskede filer fra sin gamle harddisk til sin nye interne disk. Samtidig så tillader en dockingsstation, at man kan anvende en intern harddisk som ekstern, da en dockingstation fungerer som tilslutning til den, i stedet for SATA-kabelet.

Hurtig dockingsstation

Selvom dockingstationen tilsluttes via USB, betyder det ikke, at de er langsomme. Vi tilbyder dockingstationer med både USB 3.0 og USB 3.1, der giver hurtige overførsler både til og fra 2,5 og 3,5 tommer harddiske. Dermed kan du, med en dockingstation nemt forvandle din gamle interne harddisk til en ekstern harddisk og frigøre mere lokal hukommelse.

Billig dockningsstation

En dockingsstation behøver ikke være dyr. Vi mener alle skal kunne købe en dockingstation og kunne slutte interne harddiske til computeren uden besværlige nødløsninger og dyre konsulenter. Vi kan tilbyde et bredt udbud af dockingsstationer, uden de underligt høje pristillæg som visse andre forhandlere gør brug af.


}