Kategorier

Highlights


Netværkslagring


RRP: 1 489 kr

1 265 kr


Netværksharddiske

Netværksharddiske eller NAS (Network-Attached Server) e den mest alsidige løsning til ekstern hukommelse mellem flere forskellige computere. Med NAS kan du, præcis som med en ekstern harddisk, gemme dine filer og dokumenter sikkert og pålideligt, men modsat ekstern harddisk kan data nemt deles mellem computere og personer.

Sikker netværksharddisk

Der kan let ske noget med din computer, og skulle der ske noget med harddisken, kan du pludselig mangle flere års arbejde, minder og filer. Dette er naturligvis trist, men ganske normalt. Det er derfor man ofte opfordres til at sikkerhedskopiere sine filer, men det kan være svært at huske at gøre dette manuelt. Med en netværksharddisk kan man opsætte kontinuerlig automatisk sikkerhedskopiering, så du er beskyttet, skulle det værste ske.

Billig netværksharddisk

Vi kan tilbyde et bredt udbud af netværksharddiske til konkurrencedygtige priser. Det betyder at alle kan købe vores produkter, uanset om det er til familien eller en fælles disk til mindre virksomheder. Netværksharddiske er en garanti for at alle har fleksibel og sikker adgang til alle filer, og da vi er en internetbaseret forhandler, kan vi tilbyde netværksharddiske til meget lave priser.

Alsidig netværksharddisk

Netværksharddiske giver nye muligheder for at konsumere medier. I stedet for at hver computer i huset har sine respektive mediebiblioteker, kan disse nu slås sammen på en netværksharddisk, så filerne kan streames fra alle computere i husholdningen, uanset hvem der originalt havde filen på sin lokale computer til at starte med. På samme måde kan virksomheder arbejde på samme dokument i stedet for at cirkulere forvirrende kopier, hvor man aldrig ved hvilken version, der er den seneste.


}