Kategorier

Highlights


Computerskærm 25" og større


RRP: 2 868 kr

2 287 kr

RRP: 2 438 kr

2 147 kr

Tilbud

RRP: 3 155 kr

2 359 kr

RRP: 1 721 kr

1 287 kr

RRP: 2 509 kr

1 857 kr

Tilbud

RRP: 5 019 kr

3 799 kr


Computerskærme 25" og større

Store computerskærme til dig, som vil have en god computerskærm til spil og film. Vore billige skærme er de bedste computerskærme på markedet. Vi har gode computerskærme fra HP, Samsung og Dell til utroligt lave priser. Sammenlign forskellige modeller for at finde den bedste computerskærm til dine behov. Vi har alt fra højopløselige skærme med PLS til skærme med indbyggede højtalere. Husk også at checke vores billige, brugte computerskærme ud!

Højopløste computerskærme

Vi har sammensat et bredt udvalg af højt opløste computerskærme, så du kan se dit indhold i flere detaljer. Med en 4K-skærm får du bedre overblik over det der er på skærmen. Dette gælder uanset hvad du bruger skærmen til. Gaming-oplevelser bliver mere livagtige og engagerende, grafisk design bliver enklere og alt dit indhold står skarpere.

Store computerskærme

Med en stor monitor får du plads til mere indhold ad gangen. Du kan også have en monitor du slutter til din laptop. På dem måde kan du kombinere alsidighed med en stor og imponerende skærm. Vi har også buede skærme, der nærmest drejer sig rundt om dig. Tag et kig i dag og find noget, der passer til netop dig.

Billige computerskærme

På trods af at vi har samlet rigtig mange gode monitorer, såsom 4K-skærme, LED-skærme eller 144 Hz-opdateringshastigheder, har vi også sørget for valgmuligheder, der er prissat konkurrencedygtigt. I vores afdeling med computerskærme på 25 tommer g derover, er det let at finde en billig monitor.


}