Kategorier

Highlights


Computerskærm 22" til 24"


Tilbud

RRP: 1 862 kr

1 340 kr

RRP: 2 234 kr

2 003 kr

Tilbud

RRP: 1 973 kr

1 340 kr

Dell P2418D LED-skärm med QHD IPS-panel
Dell P2418D LED-skärm med QHD IPS-panel

Grymt stilren och ergonomisk QHD-upplöst IPS-skärm med utmärkt bild, klara färger och mycket bra...

  • - HDMI, DisplayPort
  • - Højopløst 2560 x 1440 IPS
  • - 300 cd/m²
  • - 24-tommer skærm
  • - IPS panel
  • - Energiklasse A

RRP: 2 532 kr

2 159 kr

Tilbud

RRP: 1 862 kr

1 265 kr


Computerskærme 22" til 24"

Gode, store computerskærme til kontor og hjemme. Vore LED skærme er perfekte til dig, som vil have den bedste computerskærm i lille format. Vi har gode computerskærme fra HP, Samsung og Dell til utroligt lave priser. Sammenlign forskellige modeller for at finde den bedste computerskærm til din behov. Blandt vore billige computerskærme finder du de skarpeste modeller, og vi har endda IPS-skærme til dig som vil have det. Husk også at checke vores billige, brugte computerskærme ud!

Billige 22” til 24” skærme

Vi har fyldt denne afdeling med masser af gode billige monitorer. Eftersom fuld HD er blevet den nye standard, er prisen på skærme faldet. Dette er en af grundene til, at vi kan tilbyde billige skærme på meller 22 og 24 tommer. Dermed kan du få dig en højopløst computerskærm med stor skærmoverflade uden at sprænge banken.

Smarte skærme fra 22” til 24”

Den der leder efter en moderne monitor vil selvfølgelig ikke bare have en god skærm, men også en lækker skærm. Dette vil sige smalle rammer, såkaldte bezels, samt et dybt og livligt display. Tag tyren ved hornene og få dig en smart monitor allerede nu. Alle de stilrene alternativer i vores sortiment er selvfølgelig prissat yderst konkurrencedygtigt.

Buet monitor

I vores brede udbud har vi samlet alle tænkelige typer af skærme. Dette omfatter eksempelvis IPS-, LED- og HD-skærme. Det seneste skud på stammen er dog af en lidt anden karakter - buede skærme. Til dig der er ude efter en buet monitor har vi mange valgmuligheder. Få en mere fordybende oplevelse med en buet monitor.


}