Kategorier

Highlights


Rygsæk til computerComputerrygsække

En computerrygsæk er meget praktisk, hvis du tager din bærbare computer med i skolen eller på jobbet. Det er også smart med en computerrygsæk når du rejser. En rygsæk med rum ril computeren har ofte plads til mere end din computer, hvilket ikke er tilfældet med normale computertasker. Du slipper desuden for at bære noget i hånden. Frie hænder er klart at foretrække, når du cykler eller skal bruge hænderne til at holde et barn i hånden eller surfe på mobilen. En computerrygsæk er en god investering i din ergonomi.

Computerrygsæk

En computerrygsæk er god for dine skuldre. Det skaber en dårlig holdning og belaster kroppen skævt, at slæbe rundt på en tung computer på den ene skulder. Det er bedre at bære tunge ting på ryggen, da rygmuskulaturen er stærkere og kan modstå hårdere belastning end din ene stakkels skulder. Desuden risikerer du ikke at en computerrygsæk glider, når du bevæger dig.

Laptoprygsæk

En laptoprygsæk er i virkeligheden en computerrygsæk, for hvem slæber rundt på sin stationære computer? Disse rygsæk fås i mange forskellige modeller og farver. Fordelen ved en laptoprygsæk er, at de ofte er lidt større og dermed passer til næsten alle modeller.

Rygsæk med plads til computeren

En rygsæk med plads til computeren skal ikke forveksles med en computerrygsæk. Dette er ikke en laptoprygsæk, men derimod en almindelig rygsæk med plads nok til din computer. Fordelen ved at købe en rigtig computerrygsæk er, at den er lavet til formålet. Selvfølgelig kan det lade sig gøre, at transportere laptoppen i en almindelig taske med plads til din bærbare computer, men mange af de funktioner en computerrygsæk har vil mangle. Det kan være straps, der holder din computer på plads, polstring, der beskytter mod slag. Sørg for at få fat i en rigtig computerrygsæk.


}