Kategorier

Highlights


SleevesComputersleeve

Et computersleeve er at foretrække, hvis du vil have din computer i din almindelige taske, og ikke vil have en særlig computertaske. Det kan være et spørgsmål om stil at vælge en almindelig computertaske fra. Et laptopetui eller sleeve beskytter din computer ligeså godt, men man er nødt til at have sine ledninger og tilbehør ved siden af. Dette er ikke noget problem, da man let kan putte tilbehøret ned i en lille stofpose eller hvorfor ikke en flot toilettaske? Køb et computersleeve hos os allerede i dag, vi har mange modeller og størrelser at vælge mellem.

Computertasker

En laptoptaske er til forskel fra et laptopsleeve en hel taske, som man kan bære sin computer i. I kategorien finder du et stort udvalg af computertasker til laptops. Vi kan lide variation, og derfor anbefaler vi, at du også køber et laptopsleeve, så du kan bære din computer i din almindelige håndtaske eller som en ekstra beskyttelse i computertasken.

Computeretuier

Et computeretui beskytter din computer mod stød, snavs og fugt. Det kan enten være en computertaske eller et så kaldt computersleeve, som bare beskytter selve computeren og ikke har plads til ledninger. Der er mange som foretrækker at bruge sin almindelige taske, måske en designertaske, og derfor hellere vil have et sleeve. Det er en smagssag om man foretækker at have en rigtig taske, eller om man hellere vil have et sleeve.

Covers og sleeves til laptops

Et laptopcover er det samme som et computersleeve eller et computeretui til laptops. Kært barn har mange navne. Det er almindeligt at laptopsleeves er lavet af neopren, samme materiale som våddragter er lavet af. Vi har et stort udvalg og mange forskellige materialer at vælge mellem. Det nyeste der er kommet på mode er covers af filt.


}