Kategorier

Highlights


3,5" ekstern harddisk

3,5 tommer ekstern harddisk

En stor, hurtig og gedigen ekstern harddisk er noget alle har brug for. Når programmer bliver større og man samler flere filer, fra alle de højopløste billeder til yndlingsalbummet i FLAC-format og hvorfor ikke blockbuster-filmen i 4K? Vi kan tilbyde kompetente moderne lagringsløsninger til dig, der vil tage skridtet til en ekstern harddisk.

Hurtige eksterne harddiske

Før i tiden var eksterne harddiske ofte langsomme, ømtålige, og med begrænsede lagringsmuligheder. Det er ikke længere tilfældet. Idag tilbydes de fleste eksterne harddiske med lynhurtig usb 3.0 tilslutning (5 Gbps), så du kan overføre store mængder information på et øjeblik. Dermed kan du have et stort bibliotek med film, billeder, musik, programmer og filer tilgængeligt på få sekunder.

Billige eksterne harddiske

Idag er billige eksterne harddiske blevet gode, og gode eksterne harddiske er blevet billige. Eftersom vi er en onlineforhandler kan vi desuden tilbyde dig eksterne harddiske, der er så billige so muligt, da vi ikke aflønne forretningspersonale eller mellemmænd. Du er desuden sikker når du handler hos os gennem sikker e-handel.

6 TB ekstern harddisk

Vi kan tilbyde eksterne harddiske i mange forskellige størrelser. Vi har noget til den, der bare vil aflaste sin computer, til den der har brug for massive lagringsmuligheder. Med harddiske og lagringsalternativer på op til enorme 6 TB har vi et konkurrencedygtigt udbud, der passer alle.


}